ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Παρά την προβοκάτσια, εμείς δεν κάνουμε πίσω»!

«Παρά την προβοκάτσια, εμείς δεν κάνουμε πίσω»!

Ουδεμία πλέον έκπληξη προκαλούν στην κυβέρνηση και στο Μαξίμου οι καθημερινές επιθέσεις, έως και προβοκάτσιες εναντίον στελεχών της αλλά και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ από συστημικά ΜΜΕ, κανάλια των βαρόνων των media και συγκεκριμένων sites.

ΣΤΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗΣ ΑΠΟΔΙΔΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΝ ΑΗΘΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ – ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ

Τις αποδίδουν, όπως τόνισε στο Newsbomb.gr κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος, στη συνολικότερη επιχείρηση υπονόμευσης και αποσταθεροποίησης, που ξεκίνησε πρόσφατα, για λόγους που έχουμε αποκαλύψει.

Σε αυτά ακριβώς τα πλαίσια το ίδιο κυβερνητικό στέλεχος εντάσσει και την επίθεση που δέχτηκε τις τελευταίες ώρες (άλλη μια επίθεση, για να ακριβολογούμε…) η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου από γνωστό site, επίθεση που αναπαρήχθη απ’ τα κανάλια, ραδιόφωνα, εφημερίδες και άλλα sites, για επεισόδιο που υποτίθεται ότι έκανε σε βάρος υπαλλήλου βενζινάδικου στην Αιδηψό, τις μέρες του Πάσχα.

«Τώρα», μας τόνισε, «που η αλήθεια αποκαταστάθηκε και αποκαλύπτεται από μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα ότι τα πράγματα δεν συνέβησαν όπως περιγράφηκαν στην «αποκάλυψη» του συγκεκριμένου site, ο καθένας αντιλαμβάνεται τη σκοπιμότητα της παραπληροφόρησης, που έκανε το θύτη θύμα και το θύμα θύτη».

Επιπλέον μας επεσήμανε, ότι και το ίδιο το site και τα άλλα ΜΜΕ (κανάλια, ραδιόφωνα, εφημερίδες) που πρόθυμα έκαναν την αναπαραγωγή της… συγκλονιστικής αποκάλυψης, σκόπιμα απέφυγαν να πάρουν τη μαρτυρία του πρώην αστυνομικού, ο οποίος ήταν αυτόπτης μάρτυρας και είδε τι ακριβώς συνέβη και το περιγράφει με σημερινή του δήλωση αποκαθιστώντας την πραγματικότητα, ενώ –αντίθετα- πρόβαλαν τα όσα ισχυρίστηκε η κυρία η οποία… όλως συμπτωματικά ανήκει στη συνδικαλιστική παράταξη της Ν.Δ. στο χώρο του ΟΤΕ!

Αλλά το στήσιμο της όλης υπόθεσης με προβοκατόρικο τρόπο, πάντα κατά το ίδιο κυβερνητικό στέλεχος, απ’ τα καθεστωτικά ΜΜΕ, έχει πολλές πτυχές. Και δείχνει ότι οι προβοκάτσιες θα συνεχιστούν, «αλλά εμείς δεν θα κάνουμε πίσω», υπογραμμίζει.

Συγκεκριμένα, όπως επισημαίνει:

  • Το ίδια site ήταν που προεκλογικά «ανακάλυπταν»… μυστική συνάντηση του Αλ. Τσίπρα με τη Γιάννα Αγγελοπούλου και τη Μαριάννα Λάτση σε γνωστό στέκι του Κολωνακίου και μάλιστα… απειλούσε ότι διαθέτει και βίντεο για όποιον… τολμούσε να κάνει διάψευση. Κι όταν έγινε διάψευση –και μάλιστα κατηγορηματική- ουδέν βίντεο προβλήθηκε, πολύ απλά επειδή δεν υπήρχε!
  • Με τον τίτλο «Ζωή Κωνσταντοπούλου σε κατάσταση αμόκ: Πάρε μου το αφεντικό σου να σε απολύσει τώρα (ηχητικό)», έκανε και τη νέα «φοβερή αποκάλυψη». Το «ηχητικό» εύκολα παραπέμπει σε ηχητικό με το… αμόκ της Ζωής Κωνσταντοπούλου. Αντ’ αυτού υπήρχε ένα ηχητικό με… τη συνέντευξη της κυρίας της συνδικαλιστικής παράταξης της Ν.Δ. «Δεν είναι αυτό παραπλάνηση;», ρωτά το κυβερνητικό στέλεχος.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες μας, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν ο Αλ. Τσίπρας με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου ο πρωθυπουργός της εξέφρασε τη συμπαράστασή του για την «προβοκατόρικη» όπως είπε επίθεση που δέχτηκε.

Παράλληλα στο Μαξίμου αναρωτιούνται, αν τώρα, με την αποκάλυψη της πραγματικότητας, θα έχει κάποιος την ευαισθησία μιας συγγνώμης ή αποκατάστασης της αλήθειας, στα ίδια δελτία, εκπομπές και «αναλύσεις», μέσω των οποίων επιχειρήθηκε άλλο ένα «λιντσάρισμα» της Προέδρου της Βουλής…

Σχετικές ειδήσεις