ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καραμανλής: Παρανοϊκή ακόμα και σκέψη για Grexit

Καραμανλής: Παρανοϊκή ακόμα και σκέψη για Grexit

Βουλευτές κοντά στο περιβάλλον του Κώστα Καραμανλή δεν φαίνεται να συμμερίζονται τις φήμες περί πρόωρων εκλογών ή δημοψηφίσματος.

Πολλοί συνομιλητές δε της Μαβίλη λένε ότι τελικά θα υπάρξει συμφωνία με τους εταίρους, θα περιλαμβάνει και σκληρούς όρους και πως ο Αλέξης Τσίπρας εύκολα ή δύσκολα θα την περάσει από την Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Σύμφωνα με το Εθνος της Κυριακής ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής μιλά για δραματική καθυστέρηση στην επίτευξη συμφωνίας με τους δανειστές.

Οπως σημειώνεται στο δημοσίευμα ο Κ. Καραμανλής ασκεί πλέον ευθεία κριτική στους χειρισμούς της κυβέρνησης ενώ στις κατ' ιδιάν συζητήσεις του χαρακτηρίζει παρανοϊκή ακόμη και τη σκέψη για έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη...

Σύμφωνα με τους στενούς του συνεργάτες - όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα - ο πρώην πρωθυπουργός πιστεύει ότι θα υπάρξει συμφωνία αλλά όσο αυτό δεν γίνεται πράξη τόσο εντείνεται η ανησυχία. Ο Καραμανλής, όπως σημειώνεται, περίμενε η συμφωνία να κλείσει στον πρώτο μήνα της θητείας της νέας κυβέρνησης και έτσι ο Τσίπρας θα είχε κερδίσει κάποιους όρους, προβάλλοντας το επιχείρημα της πολιτικής αλλαγής στην Ελλάδα.

"Εάν είχε κλείσει τότε τη συμφωνία θα μπορούσε να είχε χρόνο να υλοποιήσει την πολιτική του χωρίς προβλήματα ρευστότητας. Οσο καθυστερεί τόσο τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα και για την οικονομία και για τη χώρα γενικότερα, σημειώνεται ότι υποστηρίζει ο Κώστας Καραμανλής.

Σχετικές ειδήσεις