ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Βενιζέλος καλεί τον πρωθυπουργό να ενημερώσει τη Βουλή για τις διαπραγματεύσεις

Ο Βενιζέλος καλεί τον πρωθυπουργό να ενημερώσει τη Βουλή για τις διαπραγματεύσεις

Έλλειψη διάθεσης για «συναίνεση ή για αλληλοενημέρωση με την αντιπολίτευση» καταλογίζει στην κυβέρνηση ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Βενιζέλος καλεί τον πρωθυπουργό να ενημερώσει τη Βουλή ή –εφόσον κρίνεται αναγκαίο- τους αρχηγούς των κομμάτων.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σε δηλωσή του υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση δεν διαπραγματεύεται με τους έξω αλλά με τους μέσα, με τα στελέχη της και τους βουλευτές της, όπως είπε χαρακτηριστικά. Πρόσθεσε μάλιστα, ότι η κυβέρνηση δεν ενδιαφέρεται για την ασφαλή πορεία της χώρας, αλλά για την αποφυγή του πολιτικού κόστους.

Κατηγόρησε δε την κυβέρνηση ότι στέλνει εναλλασσόμενα μηνύματα αισιοδοξίας-επιτυχίας αλλά και εμπλοκής-αδιεξόδου, προκειμένου, όπως σημειώνει, να θυμίζει «πόσο αποφασισμένη είναι να τηρήσει τα όρια της και πόσο αδιάλλακτοι είναι οι κακοί Ευρωπαίοι και το ΔΝΤ»

Όπως σημειώνει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ: «Αυτά συμβαίνουν, ενόσω τα μεγέθη της οικονομίας επιδεινώνονται και κινδυνεύουν να χαθούν επιτεύγματα πέντε ετών «και ενώ είχαμε φτάσει ένα βήμα πριν από την έξοδο από το Μνημόνιο».

«Δεν μπορεί πάνω στην αγωνία της ελληνικής κοινωνίας για το μέλλον της, να κτίζονται τυχοδιωκτικές πολιτικές σταδιοδρομίες» υπογράμμισε ο κ. Βενιζέλος.

Σχετικές ειδήσεις