ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση ανακάλυψε αργά τις διαφορετικές προσεγγίσεις ΕΕ- ΔΝΤ

ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση ανακάλυψε αργά τις διαφορετικές προσεγγίσεις ΕΕ- ΔΝΤ

Κριτική στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της στη διαπραγμάτευση με τους εταίρους, άσκησε το ΠΑΣΟΚ, ενώ διαμαρτυρήθηκε γιατί ο κ. Τσίπρας στην «Ώρα του πρωθυπουργού» επέλεξε να απαντήσει σε ερωτήσεις του Ποταμιού και των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Συγκεκριμένα, το ΠΑΣΟΚ σημείωσε: «Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ανακάλυψε επιτέλους τις επί 5 χρόνια απολύτως γνωστές, διαφορετικές προσεγγίσεις μεταξύ ΔΝΤ και ΕΕ ως προς την αντιμετώπιση των χωρών-μελών της ευρωζώνης που είναι εντεταγμένες σε προγράμματα αφενός μεν ευρωπαϊκά, αφετέρου δε του ΔΝΤ.

«Τι είδους διαπραγμάτευση μπορεί να κάνει όμως μια κυβέρνηση που δεν αντιλαμβάνεται θεμελιώδη ζητήματα σε σχέση με τη στάση και τις προτεραιότητες αυτών με τους οποίους διαπραγματεύεται»; ανέφερε.

Επίσης, διαμαρτυρήθηκε γιατί ο κ. Τσίπρας στην ώρα του πρωθυπουργού επέλεγε να απαντήσει σε ερωτήσεις για τη διαπλοκη και την Παιδεία και όχι στην ερώτηση του Ευάγγελου Βενιζέλου για την πορεία των διαπραγματεύσεων.

Τέλος, με άλλη ανακοίνωσή του, το ΠΑΣΟΚ επικρίνει τις τροπολογίες που προστέθηκαν στο νομοσχέδιο του Γιώργου Κατρούγκαλου λέγοντας ότι «Το μέγα πλήθος των τροπολογιών, εννέα υπουργικές και 57 βουλευτικές, που κατατέθηκαν στο νομοσχέδιο Κατρούγκαλου επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς μας για τον τρόπο που νομοθετεί και τις σκοπιμότητες που εξυπηρετεί η κυβέρνηση».

Σχετικές ειδήσεις