ΚΟΜΜΑΤΑ

Το μήνυμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων για τη γιορτή της Μητέρας

Το μήνυμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων για τη γιορτή της Μητέρας

«Η ευγνωμοσύνη μας στην υπέρτατη προσφορά της μάνας είναι μεγάλη και η ιερή μορφή της είναι χαραγμένη στο νου και στην καρδιά μας για πάντα. Είναι ο οδηγός και συμπαραστάτης μας στα δύσκολα της ζωής. Για τη μάνα, ευχή και δικαίωση είναι να βλέπει την κοινωνία γύρω της να γίνεται καλύτερη και δικαιότερη. Γι' αυτό σηκώνει στους ώμους της την οικογένεια, την κοινωνία, την πατρίδα, χωρίς μέτρο στην προσφορά της, μια προσφορά που δεν μπορεί να μετρηθεί με ανθρώπινα μέσα.

Αυτήν τη μάνα τιμούμε, καταθέτοντας την ευγνωμοσύνη μας σε αυτήν» υπογραμμίζει, μεταξύ άλλων, η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη για τη γιορτή της Μητέρας.

«Η γιορτή της μητέρας είναι μια ημέρα αφιερωμένη σε όλες τις μητέρες του κόσμου, που καθιερώθηκε σε παγκόσμια κλίμακα σαν ένδειξη τιμής και ευγνωμοσύνης σε εκείνες που μόχθησαν και μοχθούν καθημερινά για την δημιουργία μιας κοινωνίας ειρηνικής, μιας κοινωνίας που θα στηρίζεται στην αγάπη και τον αλληλοσεβασμό των ανθρώπων, μιας κοινωνίας απαλλαγμένης από τα μίση και τις κακίες» καταλήγει στο μήνυμά της η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.