ΚΟΜΜΑΤΑ

Γιατί - άραγε - φοβάται ενδεχόμενο δημοψήφισμα το Ποτάμι;

Γιατί - άραγε - φοβάται ενδεχόμενο δημοψήφισμα το Ποτάμι;

«Επιλογή των δειλών» θεωρεί ενδεχόμενο δημοψήφισμα το... έμπειρο πολιτικό κόμμα «Ποτάμι», το οποίο, μέσω ανακοίνωσής του, ασκεί κριτική στην κυβέρνηση και στον υπουργό Επικρατείας, Αλέκο Φλαμπουράρη.

«Επιτέλους η κυβέρνηση πρέπει να σταματήσει τα "μπρος – πίσω" και τα επικοινωνιακά παιχνίδια. Δε μπορεί ο Υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης, ο οποίος θεσμικά εκφράζει τον Πρωθυπουργό, να επαναφέρει στο προσκήνιο την καταστροφική επιλογή του δημοψηφίσματος», τονίζεται στην ανακοίνωση και επισημαίνεται ότι τα αντιφατικά μηνύματα που εκπέμπονται για άλλη μια φορά από την κυβέρνηση, για την πορεία των διαπραγματεύσεων ενόψει και της αυριανής (11/05/2015) συνεδρίασης του Eurogroup, πυροδοτούν ξανά καταστροφικά σενάρια για την οικονομία και τη χώρα.

Το Ποτάμι καλεί τον πρωθυπουργό να πάρει αποφάσεις προς όφελος της χώρας καθώς, όπως σημειώνει, «η πολιτική δεν είναι μόνο προνόμια και παράτες. Οι ηγέτες πρέπει να τολμούν, να παίρνουν τις αναγκαίες αποφάσεις που κάθε φορά έχει ανάγκη ο τόπος. Πόσο μάλλον όταν τόσο στην Βουλή όσο και στην κοινωνία υπάρχει μια μεγάλη πλειοψηφία που απαιτεί να ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση ώστε η χώρα να παραμείνει στο ευρώ και την Ευρωπαϊκή Ένωση».

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Ροή Ειδήσεων