ΚΟΜΜΑΤΑ

Βενιζέλος: Στριμωγμένη, με την πλάτη στον τοίχο, η χώρα

Βενιζέλος: Στριμωγμένη, με την πλάτη στον τοίχο, η χώρα

Αφού ξοδεύτηκαν τέσσερις ολόκληροι μήνες, τώρα όλοι δυστυχώς καταλαβαίνουμε ότι η χώρα είναι στριμωγμένη με την πλάτη στον τοίχο χωρίς χρόνο και χρήμα, δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, εξαπολύοντας επίθεση για πολλοστή φορά κατά της κυβέρνησης για τις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους.

Ο κ. Βενιζέλος έστρεψε τα βέλη του και κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, κατηγορώντας ότι «αντί να γίνει ψύχραιμος και αποφασιστικός όπως ο ίδιος είπε εχθές, τροφοδοτεί με τις δικές του δηλώσεις και τις δηλώσεις των υπουργών του ένα απίθανο αλαλούμ, που δεν είναι τακτική διαπραγμάτευσης αλλά εκδήλωση πανικού και ανευθυνότητας».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, «δυστυχώς δεν αρκεί τώρα μια κάποια συμφωνία, χρειάζεται ολοκληρωμένο σχέδιο για την επάνοδο της χώρας στο σημείο που ήταν και στη συνέχεια για την έξοδο από το μνημόνιο και χρειάζεται μια κυβέρνηση ικανή όχι απλά και μόνο να συνάψει αλλά και να εφαρμόσει τη συμφωνία αυτή, και μία κοινοβουλευτική πλειοψηφία διατεθειμένη να στηρίξει την εθνική προσπάθεια».