ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σβίγκου: Ο Τσίπρας δεν θα φέρει στο υπ. συμβούλιο συμφωνία που δεν θα περάσει από την ΚΟ

Σβίγκου: Ο Τσίπρας δεν θα φέρει στο υπ. συμβούλιο συμφωνία που δεν θα περάσει από την ΚΟ

«Ο ίδιος ο πρωθυπουργός δεν πρόκειται να φέρει στο υπουργικό συμβούλιο μία συμφωνία, η οποία μετά δεν θα περάσει από την Κοινοβουλευτική Ομάδα», ξεκαθάρισε η Ράνια Σβίγκου, προσθέτοντας ότι «προφανώς και η συμφωνία θα πρέπει να συζητηθεί, και στα όργανα του κόμματος και στην Κοινοβουλευτική Ομάδα».

«Η κυβέρνηση κατέθεσε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο προς τους θεσμούς. Σ' αυτό περιέχονται οι προτάσεις της ελληνικής κυβέρνησης, όπως τις έχει παρουσιάσει και ο πρωθυπουργός στο άρθρο του στη Monde την Κυριακή. Σ' αυτό περιέχονται και οι υποχωρήσεις της ελληνικής κυβέρνησης. Θεωρούμε ότι μέσα από αυτό το κείμενο μπορεί να βρεθεί ένας κοινός τόπος ανάμεσα στην ελληνική πλευρά και τους δανειστές» συμπλήρωσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στο MEGA, όπου μεταξύ άλλων σημείωσε επίσης ότι «η κυβέρνηση έχει κάνει πολύ σημαντικά βήματα και αυτήν τη στιγμή είναι στο χέρι των ηγεσιών της Ευρώπης - δεν είναι απλώς ένα τεχνικό ζήτημα και δεν είναι τεχνικές οι διαφορές - είναι στο χέρι των πολιτικών ηγεσιών της Ευρώπης να πείσουν ότι θέλουν κι αυτές την πολιτική λύση όπως τη θέλει και η ελληνική κυβέρνηση και ότι θέλουν μία λύση βιώσιμη που δεν θα αναγκάζει τους Έλληνες να βάλουν κι άλλο βαθιά το χέρι στην τσέπη, αλλά θα δίνει ανάσες ανάπτυξης».

«Επιμένουμε σε μία διαφορετική λύση, η οποία θα εντάσσει μέσα και το ζήτημα της αναδιάρθρωσης του χρέους, θα εντάσσει και το ζήτημα της ανάπτυξης», κατέληξε η κα Σβίγκου, κάνοντας λόγο για βιώσιμη λύση και επωφελή στον ελληνικό λαό.

Σχετικές ειδήσεις