ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προκαλεί ξανά ο Παπανδρέου: Θα ήταν κρίμα μετά από τόσες θυσίες να χρεοκοπήσουμε

Προκαλεί ξανά ο Παπανδρέου: Θα ήταν κρίμα μετά από τόσες θυσίες να χρεοκοπήσουμε

Συνεχίζει την προκλητική του στάση ο πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ, Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος προχώρησε σήμερα, Παρασκευή (19/06/2016) σε νέες δηλώσεις σχολιάζοντας την πορεία των διαπραγματεύσεων.

«Χρειάζεται το συντομότερο, να υπάρξει μια συμφωνία, ένας έντιμος συμβιβασμός και οι δύο πλευρές, να προσπαθήσουν αντί των αλληλοκατηγοριών να δουν το συμφέρον, για το πώς θα φτιάξουν μια βιώσιμη χώρα, και όλοι μαζί συλλογικά να δούμε τις προοδευτικές αλλαγές που χρειάζονται για να πάει ο τόπος μπροστά».

Αυτά ανέφερε σήμερα το μεσημέρι από τα Τρίκαλα, πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ Γιώργος Παπανδρέου, πραγματοποιώντας επίσημη επίσκεψη στην περιοχή. Ακόμα ο κ. Παπανδρέου, τόνισε πως «θα ήταν πολύ κρίμα πια, αφού έχουν γίνει αυτές οι θυσίες να πάμε σε μια περιπέτεια νέα, επώδυνη είτε με την έξοδο από το ευρώ, είτε με χρεοκοπία είτε με μια στασιμότητα, ασάφειας, ανασφάλειας και έλλειψης σταθερής πορείας».

Όμως, υπογράμμισε κατηγορηματικά ο πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ, βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη καμπή, είμαι εδώ και για να δείξω, πρόσθεσε, ότι εμείς είμαστε κοντά στον πολίτη σε στιγμές δύσκολες και ιστορικά κρίσιμες και θα είναι πολύ κρίμα, μετά από πέντε χρόνια με πολλές θυσίες, του ελληνικού λαού, θυσίες που θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί αν πολύ νωρίτερα προηγούμενες κυβερνήσεις και ειδικά η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, είχε αντιμετωπίσει με μεταρρυθμίσεις και με σύνεση το πρόβλημα του χρέους και του ελλείμματος, θυσίες που αδίκησαν πολύ κόσμο, θυσίες που πιθανόν να τις αποφεύγαμε αν υπήρχε από την αρχή η ουσιαστική στήριξη των εταίρων μας στην Ε.Ε.

Σχετικές ειδήσεις