ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προκλητικός ο Σαμαράς: Η κυβέρνηση μάς πηγαίνει αιώνες πίσω

Προκλητικός ο Σαμαράς: Η κυβέρνηση μάς πηγαίνει αιώνες πίσω

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε για άλλη μια φορά ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς κατηγορώντας την ότι πρότεινε μέτρα πολύ πιο επώδυνα από το e mail Χαρδούβελη.

«Εμείς αγωνιζόμαστε για να σταθούν όλοι στα πόδια τους, αυτοί θέλουν όλη την Ελλάδα στα συσσίτια», τόνισε στην ομιλία του στην προσυνδιάσκεψη της Νέας Δημοκρατίας στα Τρίκαλα και πρόσθεσε: «Μας πηγαίνουν αιώνες πίσω».

«Το ξεκαθαρίζω προς κάθε κατεύθυνση, για εμάς η παραμονή στη Ευρώπη και το ευρώ είναι εθνική, κόκκινη γραμμή», επεσήμανε.
Την ίδια στιγμή σημείωσε πως «αν βγαίναμε από το ευρώ θα ζούσαμε τη χειρότερη καταστροφή που θα ζούσε η πατρίδα μας σε καιρό ειρήνης» και εκτίμησε ότι σε περίπτωση Grexit, θα χανόταν μέσα σε λίγες εβδομάδες το μισό από το εισόδημα των πολιτών.
Παράλληλα, εκτίμησε ότι ακόμα και μία χρεοκοπία εντός ευρώ θα προκαλούσε ασφυξία.

Ο κ. Σαμαράς έκανε λόγο για κοροϊδία από πλευράς του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ όπως υποστήριξε, ο λογαριασμός για τον ελληνικό λαό συνεχώς ανεβαίνει.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επέκρινε τον Πρωθυπουργό, αλλά και τους κ. κ. Τσακαλώτο και Βαρουφάκη για τη διαπραγματευτική τους τακτική, ενώ άσκηση κριτική και στην πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Συνεχίζοντας, παραδέχθηκε ότι η Νέα Δημοκρατία έκανε και λάθη, ενώ εξήγησε ότι τα μέτρα που πήρε η κυβέρνησή του ήταν πρόσκαιρα.

«Όποιος τάζει πολλά και μαζεμένα, δεν λέει την αλήθεια», ανέφερε και έκανε λόγο για κίνδυνο να χαθούν οι επιδοτήσεις των αγροτών, καθώς και χρηματοδοτικά προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σχετικές ειδήσεις