ΚΟΜΜΑΤΑ

Δημοψήφισμα 2015-Χρυσοβελώνη: Προέχει η διαφύλαξη της ενότητας του ελληνικού λαού

Δημοψήφισμα 2015-Χρυσοβελώνη: Προέχει η διαφύλαξη της ενότητας του ελληνικού λαού

Έκκληση στους πολίτες να προσέλθουν με αίσθημα ευθύνης και ομοψυχίας την προσεχή Κυριακή στις κάλπες, ημέρα της διεξαγωγή του δημοψηφίσματος, προκειμένου να αποφασίσουν για το μέλλον της χώρας, απεύθυνε η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Η κ. Χρυσοβελώνη τις κρίσιμες αυτές στιγμές για την Ελλάδα τόνισε ότι «πάνω από όλα προέχει η διαφύλαξη της ενότητας του ελληνικού λαού, μακριά από διχαστικές απόψεις και συνθήματα».

«Δεν υπάρχουν πατριώτες και μη πατριώτες. Είμαστε όλοι Έλληνες. Την επόμενη ημέρα του δημοψηφίσματος όλοι μαζί, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, θα κληθούμε με ψυχραιμία και εθνική ενότητα να εργαστούμε σκληρά, ούτως ώστε η πατρίδα μας να ξεπεράσει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει και να ξαναβρεί το βηματισμό της, εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης της αλληλεγγύης των κρατών μελών, της ισότιμης συμμετοχής και της ουσιαστικής συνοχής, αλλά και εντός της ζώνης του Ευρώ» είπε μεταξύ άλλων.

Την ίδια στιγμή, η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ κατέστησε σαφές πως «η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας μας αποτελεί και πρέπει να αποτελεί απαράβατη συνθήκη για όλους τους Έλληνες πολίτες».

Τέλος, κατέληξε απευθύνοντας έκκληση στους πολίτες «να μην λησμονούν ότι όταν οι Έλληνες είμαστε ενωμένοι μπορούμε να επιτύχουμε πολύ σημαντικά πράγματα».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων