ΚΟΜΜΑΤΑ

Τι συζητήθηκε στο πολιτκό συμβούλιο της Νέας Δημοκρατίας

Τι συζητήθηκε στο πολιτκό συμβούλιο της Νέας Δημοκρατίας

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου της ΝΔ.

Τα συμπεράσματα στα οποία κατέληξε η συνεδρίαση είναι τα εξής:

«Το πολιτικό συμβούλιο με διευρυμένη σύνθεση θα βρίσκεται σε διαρκή συνεδρίαση και εγρήγορση. Επαναλάβαμε ότι ο πρωθυπουργός πρέπει άμεσα να φέρει τη συμφωνία διότι δεν έχει εντολή για ρήξη αλλά για εξεύρεση βιώσιμης λύσης, σύμφωνα με το κοινό ανακοινωθέν του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών και διότι παρήλθε το 48ωρο.

Πρέπει να ανοίξουν οι τράπεζες σύντομα, να σταματήσει η ταλαιπωρία του ελληνικού λαού και ιδίως των συνταξιούχων και να διασφαλισθούν οι καταθέσεις όπως έχει δεσμευτεί η κυβέρνηση.

Αναγνωρίζει το πολιτικό συμβούλιο τη μεγάλη προσφορά του Αντώνη Σαμαρά στην πατρίδα και την παράταξη και εκφράζει την αμέριστη εμπιστοσύνη στον πρόεδρο της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη».

Στη συνεδρίαση του άτυπου πολιτικού συμβουλίου της ΝΔ, σύμφωνα με πληροφορίες, όλα τα μέλη του σε κλίμα ομοθυμίας αναφέρθηκαν στον Αντώνη Σαμαρά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πηγές της Συγγρού, επισημάνθηκαν οι ιδιαίτερες προσωπικές σχέσεις και δεσμοί που διατηρεί ο πρώην πρωθυπουργός με τους ευρωπαίους ηγέτες που έχουν πάντα τη δυνατότητα να επηρεάσουν θετικά το ελληνικό ζήτημα.

Σημειώνεται ότι σύριο, Τετάρτη (8/7/2015) στις 12:00 θα συνεδριάσει η ΚΟ του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων