ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βαρβιτσιώτης: Ο «ευεργέτης» των εφοπλιστών, πανηγυρίζει για την καταστροφή της Δημόσιας Υγείας (vid)

Βαρβιτσιώτης: Ο «ευεργέτης» των εφοπλιστών, πανηγυρίζει για την καταστροφή της Δημόσιας Υγείας (vid)

Το φιλότιμο αρκετών στελεχών και βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας έχει πάψει εδώ και καιρό να υφίσταται – αν είχαν ποτέ!

Ο «ΣΟΦΟΣ» ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙ... ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΣΤΟ IPHONE!

Αντίθετα, το θράσος και η αλαζονεία τους, για την καταστροφή που επέφεραν στον ελληνικό λαό τα 2,5 χρόνια της ολέθριας διακυβέρνησής τους με το ΠΑΣΟΚ, διογκώνονται μέρα με την ημέρα.

Αυτοί οι εγκληματίες πολιτικοί, λοιπόν, που εξαθλίωσαν εκατομμύρια Έλληνες, οδηγώντας τους στην καλύτερη των περιπτώσεων στα συσσίτια και στην χειρότερη στην αυτοκτονία, τολμούν και υπερθεματίζουν για τις αποφάσεις της κυβέρνησης στην οποία μετείχαν.

Ζωντανό παράδειγμα ο βουλευτής της ΝΔ και Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού του κόμματος, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο οποίος μιλώντας σήμερα, Τετάρτη (08/07/2015) στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, υπερασπίστηκε εμμέσως το πλήγμα που προκάλεσε η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου στην ελληνική φαρμακοβιομηχανία - και κατ’ επέκταση στη διάλυση της Δημόσιας Υγείας.

Συζητώντας με τους βουλευτές των άλλων κομμάτων για το δημοψήφισμα, ο κ. Βαρβιτσιώτης ανέφερε: «Αυτοί οι οποίοι έχουν φορτώσει τον ελληνικό λαό με πάρα πολλά φάρμακα και ακριβά και εθίγησαν από τη μείωση της φαρμακευτικής δαπάνης ήταν υπέρ του “ΟΧΙ”».

«Καλά ήταν και το χρυσό συμβόλαιο του κ. Γεωργιάδη με την Τask Force για τα φάρμακα. Μην το ξεχνάμε», ήταν η πληρωμένη απάντηση που πήρε από τη βουλευτή των ΑΝΕΛ, Σταυρούλα Ξουλίδου.

Γνωρίζει άραγε ο πρώην υπουργός τα εγκληματικά αποτελέσματα που προκάλεσε η μείωση της φαρμακευτικής δαπάνης στους Έλληνες πολίτες; Τον ενημέρωσαν οι «κολλητοί» του κ.κ. Γεωργιάδης και Βορίδης τις συνέπειες που είχε το γεγονός ότι έβαλαν στο στόχαστρό τους την ελληνική παραγωγή φαρμάκου;

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ!

Όπως γνωρίζει ότι οι ασφαλισμένοι δεν είχαν κανένα απολύτως κέρδος από την πολιτική που εφαρμόστηκε, καθώς οι συμμετοχές αυξήθηκαν με γεωμετρική πρόοδο.

Όπως γνωρίζει ότι οι μόνες που κέρδισαν ήταν οι ξένες πολυεθνικές, που μπόρεσαν – με τις... ευλογίες των Γερμανών - να αυξήσουν τα μερίδιά τους στην αγορά φαρμάκου, με τα αμφίβολης ποιότητας και ασφάλειας σκευάσματά τους.

Οι απόψεις του κ. Βαρβιτσιώτη, ωστόσο, δεν εκπλήσσουν κανέναν... Ο ίδιος άνθρωπος, μόλις λίγα 24ωρα πριν το δημοψήφισμα, έγινε ο περίγελος των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όταν στην προσπάθειά του να κινδυνολογήσει υπέρ του «ΝΑΙ» στο δημοψήφισμα έφερε ως παράδειγμα το γεγονός ότι δεν μπορούσε να «κατεβάσει» με την πιστωτική κάρτα του εφαρμογές για το Iphone του!

Τέλος, έχει αξία – νομίζουμε - να υπενθυμίσουμε έναν μόνο νόμο του κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη από τα... έργα και τις ημέρες του ως υπουργού Ναυτιλίας.

Ο «ευεργέτης των εφοπλιστών», όπως χαρακτηρίστηκε από πολλούς βουλευτές της τότε αξιωματικής αντιπολίτευσης, όχι μόνο δεν προσπάθησε κατά τη διάρκεια της θητείας του να βάλει τέλος στο σκανδαλώδες «όργιο» των φοροαπαλλαγών τους, αλλά φρόντισε να περάσει και έναν νόμο που έμεινε στην ιστορία ως η «τροπολογία της ντροπής».

Πιστός στο δόγμα της κυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου «νόμος είναι το συμφέρον των πολλών και η ευημερία των λίγων», κατάργησε την υποχρεωτική εισφορά αλληλεγγύης των εφοπλιστών και την έκανε... εθελοντική!

Όλα αυτά την ώρα που οι Έλληνες πολίτες πλήρωναν είχαν - δεν είχαν, διαφορετικά οδηγούνταν στο αυτόφωρο, ακόμα και για χρέη λίγων χιλιάδων ευρώ και οι εφοπλιστές, αυτοί που υποτίθεται ότι κρατούν ψηλά την ελληνική σημαία, έχοντας πια τα περισσότερα πλοία τους υπό ξένες σημαίες και τα κεφάλαιά τους στο εξωτερικό, δέχονταν τις φοροελαφρύνσεις και τις προκλητικές κυβερνητικές παρεμβάσεις, δίχως ίχνος ντροπής.

Σχετικές ειδήσεις