ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπακογιάννη: Ο Μεϊμαράκης μπορεί να ενώσει το σύνολο των δυνάμεων της ΝΔ

Μπακογιάννη: Ο Μεϊμαράκης μπορεί να ενώσει το σύνολο των δυνάμεων της ΝΔ

«O δρόμος μπροστά μας είναι ο πιο δύσκολος της ζωής μας» τόνισε μεταξύ άλλων,η Ντόρα Μπακογιάννη, στην ομιλία της στη συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ, που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ, φαίνεται να εξέφρασε την απόλυτη στήριξη στο πρόσωπο του προσωρινού προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Σχετικά με την πορεία της χώρας και των διαπραγματεύσεων, η κ. Μπακογιάννη αναφερόμενη στα άρθρα 2 και 7 της συνθήκης της Λισαβόνας κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου «να βρεθούμε και με αναστολή δικαιωμάτων, όπως του δικαιώματος ψήφου, εάν τα πράγματα πάνε πολύ άσχημα».

Η βουλευτής, σημείωσε επίσης ότι η κυβέρνηση έχει καταθέσει ένα πρόγραμμα 51 δις και «πρέπει να ξέρουμε τι θα γίνει», επισημαίνοντας ότι «η παράταξη πρέπει να είναι ετοιμοπόλεμη».

Τέλος, για το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών, η κ. Μπακογιάννη συμφώνησε ότι πρέπει να διεξαχθεί θεσμικά και όχι άτυπα, και εξέφρασε την συμφωνία της με την άποψη του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ότι η η ΝΔ δεν μπορεί να συμμετάσχει σε άτυπο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών.

Σχετικές ειδήσεις