ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κομμουνιστική Τάση ΣΥΡΙΖΑ κατά Τσίπρα: Έκτακτο συνέδριο για να φύγουν οι αποστάτες

Κομμουνιστική Τάση ΣΥΡΙΖΑ κατά Τσίπρα: Έκτακτο συνέδριο για να φύγουν οι αποστάτες

Σφοδρή κριτική κατά του Αλέξη Τσίπρα, με βαρείς χαρακτηρισμούς, εξαπολύει η Κομμουνιστική Τάση του ΣΥΡΙΖΑ, ζητώντας επιτακτικά σύγκληση έκτακτου συνεδρίου του κόμματος και αλλαγή ηγεσίας.

«Οι μνημονιακοί αποστάτες συνέχισαν την παροχή διαπιστευτηρίων στην τρόικα και την άρχουσα τάξη, ψηφίζοντας νέα "προαπαιτούμενα". Καμία "ενότητα" μαζί τους! Μάχη σε Έκτακτο Συνέδριο, με την ενότητα όλων των αριστερών δυνάμεων, για ριζική αλλαγή πολιτικής και ηγεσίας», σημειώνει, χαρακτηριστικά, η Κομμουνιστική Τάση της Κουμουνδούρου.

Σε άρθρο που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα marxismos.gr, η ΚΤ του ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει επίθεση στην κυβέρνηση, κάνοντας λόγο για «ηγετική ομάδα των προθύμων» και για «πολιτική αλαζονεία των εκπροσώπων της ηγετικής ομάδας και της κυβέρνησης» που «για μια ακόμα φορά σαν ψυχροί εκτελεστές δολοφόνησαν τις προεκλογικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ».

Αναφερόμενη στον Αλέξη Τσίπρα, η ΚΤ του ΣΥΡΙΖΑ τον χαρακτηρίζει «πρόθυμο συναυτουργό του εξελισσόμενου μνημονιακού πραξικοπήματος», ενώ σημειώνει ότι «με τον “αέρα” του εκλεκτού της ελληνικής άρχουσας τάξης, εγκατέλειψε αυτή τη φορά το προσωπείο του θύματος».

Επιπλέον, προσθέτει ότι «το στοιχειώδες όπλο που έχουν στη διάθεσή τους οι αριστεροί αγωνιστές του ΣΥΡΙΖΑ για να δώσουν αυτή την ιστορική μάχη είναι το Έκτακτο Συνέδριο, με σκοπό τη ριζική αλλαγή πολιτικής και ηγεσίας».

Σχετικές ειδήσεις