ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Θίχτηκε» ο ΓΑΠ για τα CDS και επιτίθεται στον Καμμένο: Είναι δειλός και τραμπούκος

«Θίχτηκε» ο ΓΑΠ για τα CDS και επιτίθεται στον Καμμένο: Είναι δειλός και τραμπούκος

Το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών του Γιώργου Παπανδρέου (σ.σ: ναι, στα χαρτιά τουλάχιστον, υπάρχει ακόμα αυτό το... κόμμα!) επιτίθεται στον επικεφαλής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο για την αναφορά του στην πολύκροτη υπόθεση των CDS στη Βουλή.

Στην ανακοίνωσή του το ΚΙΔΗΣΟ χαρακτηρίζει «δειλό και τραμπούκο» τον κ. Καμμένο, τονίζοντας ότι έχει καταδικαστεί από τη Δικαιοσύνη για την υπόθεση των CDS δύο φορές ως «υβριστής και συκοφάντης».

«Συνεχίζει κατά συνήθεια και κατ' επάγγελμα να ασχημονεί, κρυπτόμενος πίσω από τη βουλευτική του ασυλία», προσθέτει στην ανακοίνωσή του το κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου, υπογραμμίζοντας ότι «στοχοποιεί πολιτικούς του αντιπάλους συνειδητά και συστηματικά. Για να αποκρύψει την πολιτική του ασυνέπεια και δημαγωγία».

Παράλληλα, το ΚΙΔΗΣΟ επιχειρεί να βάλει στο κάδρο των ευθυνών και τον πρωθυπουργό, τονίζοντας ότι είναι εταίρος και υπουργός της Κυβέρνησης, διερωτώμενο εάν ο Αλέξης Τσίπρας «θα ήθελε να τον κατηγορούν για κάποιο υποτιθέμενο σκάνδαλο με το οποίο δεν έχει ανάμειξη».

«Τι κάνει, λοιπόν, ο Πρωθυπουργός της "πρώτη φορά κυβέρνησης της Αριστεράς"; Συνεπικουρεί τον κ. Καμμένο στην εργολαβία της στοχοποίησης;», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Παράλληλα, πυρά εξαπολύονται και προς τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Ευάγγελο Μεϊμαράκη για την πρόσκληση να «επιστρέψει σπίτι του».

«Ο δε κ. Μεϊμαράκης, αντιλαμβάνεται ποιον κάλεσε "να επιστρέψει στο σπίτι του", δηλαδή στη ΝΔ, όταν το παραλήρημα του κ. Καμμένου ήταν σε πλήρη εξέλιξη;», διερωτάται και καταλήγει: «Ντροπή».

Σχετικές ειδήσεις