ΚΟΜΜΑΤΑ

Έχασε την... ψυχραιμία του ο Βενιζέλος: Θρασύδειλος, χυδαίος και μικρός συκοφάντης ο Τσίπρας

Έχασε την... ψυχραιμία του ο Βενιζέλος: Θρασύδειλος, χυδαίος και μικρός συκοφάντης ο Τσίπρας

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, σχολιάζοντας τα όσα ανέφερε στη Βουλή ο πρωθυπουργός για τα σκάνδαλα επί ημερών του– ως απάντηση σε ερώτηση της προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Φώφης Γεννηματά – εξαπέλυσε χυδαία, προσωπική επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα, με χαρακτηρισμούς όπως«μοιραίος και θρασύδειλος»και«χυδαίος και μικρός συκοφάντης».

Ο κ. Βενιζέλος, επισημαίνοντας ότι ο πρωθυπουργός «δεν τόλμησε να εμφανισθεί ποτέ στη Βουλή να απαντήσει» σε ερώτησή του, επανέλαβε τις θέσεις του όσον αφορά τους χειρισμούς του ως υπουργού για το PSI, την υπόθεση των υποβρυχίων και τη «λίστα Λαγκάρντ» και υποστήριξε ότι ο κ. Τσίπρας «πήγε στη Βουλή να καλύψει τον κ. Βαρουφάκη, γιατί προφανώς τον φοβάται ως συνεργό του».

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κάλεσε τον πρωθυπουργό «όποτε θέλει να έρθει να μιλήσουμε στη Βουλή για αυτά και άλλα πολλά» και πρόσθεσε:

«Πρωτίστως, όμως, να έρθει ως αυτό που είναι, ως επικεφαλής μιας ανίκανης κυβέρνησης μειοψηφίας και να παράσχει τις θεσμικές εγγυήσεις που απαιτούνται προκειμένου να πορευτεί η χώρα και όχι το διχασμένο κόμμα του. Τέρμα ο αυτοδιορισμένος μεσσιανισμός της "πρώτη φορά αριστεράς", που δεν έχει ούτε πολιτικό ούτε ηθικό πλεονέκτημα. Απλώς έκανε τυχοδιωκτική πολιτική καριέρα λέγοντας αντιμνημονιακά ψέμματα στις πλάτες της δικής μας ειλικρίνειας και του δικού μας αγώνα».

Σχετικές ειδήσεις