ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Μιχαλολιάκος: Στον καιρό του αριστερού μνημονίου

Ν. Μιχαλολιάκος: Στον καιρό του αριστερού μνημονίου

Η Αγγλία, η λαθρομετανάστευση και η «αντιρατσιστική» Ελλάδα - Άρθρο του ΓΓ της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο του κ. Νίκου Μιχαλολιάκου:

Μετά από 5 ολόκληρα χρόνια σκληρής προπαγάνδας με έντονες μαρξιστικές αποχρώσεις κατά του μνημονίου εκ μέρους της κυβερνώσας αριστεράς, ήλθε ο καιρός για το... αριστερό μνημόνιο. Ήδη οι πρώτοι νόμοι ψηφίστηκαν και μάλιστα με την διαδικασία του κατεπείγοντος.

Για το πως λειτουργεί το κοινοβούλιο χαρακτηριστική ήταν η περίπτωση του νέου κώδικα πολιτικής δικονομίας, ο οποίος μοιράστηκε στους βουλευτές και υπήρξε η απαίτηση, η οποία έγινε και πράξη, να υπερψηφιστεί και υπερψηφίστηκε μέσα σε λίγες ώρες. Μόνο που το νομοθέτημα αυτό αποτελείτο από... 977 σελίδες(!) και όπως αντιλαμβάνεστε ήταν πρακτικά αδύνατο όχι μόνο να διαμορφώσει άποψη, αλλά ούτε απλά και να το αναγνώσει ο οποιοσδήποτε βουλευτής. Όλη αυτή τη διαδικασία έχουν το θράσος να την αποκαλούν δημοκρατία...

Μέσα στα πλαίσια λοιπόν, της βιασύνης του ΣΥΡΙΖΑ να ψηφιστούν τα προαπαιτούμενα για το νέο αριστερό μνημόνιο ακούγεται κάθε είδος ψεύδους και τερατολογίας. Πριν αναφερθώ σε αυτό όμως, θέλω να εκφράσω την άποψή μου για ένα νέο είδους πατριωτισμού, ο οποίος εμφανίζεται εάν όχι τα τελευταία έτη, τουλάχιστον τους τελευταίους μήνες. Αναφέρομαι στον “πατριωτισμό του ευρώ”, σύμφωνα με τον οποίο κάθε Έλληνας ο οποίος θεωρεί ότι θα μπορούσε να ζήσει η χώρα καλύτερα χωρίς το ευρώ, αυτόχρημα χαρακτηρίζεται προδότης!

Μάλιστα, κάποιοι έφθασαν στο σημείο να μας πουν, ούτε λίγο, ούτε πολύ, ότι όποιος έχει έστω κατά νου ένα άλλο σχέδιο για την εθνική οικονομία, πρέπει να κατηγορηθεί σαν... ένοχος εσχάτης προδοσίας, σύμφωνα με το άρθρο 134 του ποινικού κώδικα!!! Ζούμε εποχές παράξενες, όπου τελικά το νόμισμα, το οποίο είναι νόμισμα κατά κυριολεξία σύμφωνα με την ετυμολογία της λέξεως, είναι αυτή η ίδια η ψυχή της πατρίδας. Μιλάμε για μία νοοτροπία εντελώς χυδαία υλιστική, η οποία αρμόζει σε κοινωνίες καταναλωτικά αποκτηνωμένες. Θα ήθελα να γνωρίζω αλήθεια, πριν το 2000 όπου δεν είχαμε ευρώ, ήμασταν όλοι οι Έλληνες προδότες; Και τέλος, γιατί οι Έλληνες επαναστάτησαν το 1821, αφού τα τουρκικά γρόσια ήταν πολύ ισχυρότερο νόμισμα από το χρεοκοπημένο από την ίδρυσή του εθνικό μας νόμισμα;

Οι παραπάνω σκέψεις αφορούν την γενικότερη θεώρηση της Πολιτείας όπως την βλέπουμε εμείς οι Εθνικιστές. Μιας Πολιτείας, στην οποία δεν θα κυριαρχεί το χρήμα, αλλά οι αρχές, τα Ιδανικά, η Ιδέα του Έθνους, η Πίστη στην Ελευθερία.

Επανέρχομαι στην κινδυνολογία και των μαρξιστών πλέον σχετικά με την πρωτοφανή εθνική καταστροφή, η οποία θα αποτελούσε μία έξοδος της Ελλάδος από το ευρώ. Μάλιστα, κάποιοι φτάνουν στο σημείο να την συγκρίνουν με την... Μικρασιατική καταστροφή! Ξεκαθαρίζοντας κατ’ αρχάς ότι η θέση της Χρυσής Αυγής είναι ιδεολογικά και πολιτικά μία επιστροφή στο εθνικό νόμισμα, αλλά με την απαραίτητη προϋπόθεση μιας εθνικής οικονομίας, η οποία σήμερα δεν υπάρχει, θέλω να απαντήσω στους κινδυνολόγους ότι οι κίνδυνοι στους οποίους αναφέρονται, πολύ απλά δεν υπάρχουν.

Δεν υπάρχει κίνδυνος εξόδου της Ελλάδος από την ευρωζώνη, παρά μόνον εθελούσια έξοδος κατόπιν πιέσεως του διεθνούς κεφαλαίου και συγκεκριμένα των περίφημων δανειστών μας, οι οποίοι θέλουν να λεηλατήσουν την Πατρίδα μας. Αυτό ακριβώς τονίζουν και οι λεγόμενοι “πέντε σοφοί”, οι οποίοι αποτελούν ανεξάρτητο συμβουλευτικό όργανο της Καγκελαρίας της Γερμανίας σε σχετική τους έκθεση.

Στην έκθεσή τους προτείνουν την δημιουργία “μηχανισμού κηρύξεως χρεοκοπίας στην ευρωζώνη”, ο οποίος μηχανισμός θα υποχρέωνε τους πιστωτές ενός κράτους μέλους του ευρώ να υποστούν ζημίες όταν το κράτος χρεοκοπήσει. Τι σημαίνει αυτό; Ότι το 2010 αντί η Ελλάδα να προχωρήσει στο στην πράξη αποδεδειγμένο σχέδιο καταστροφής της οικονομίας μας, στο Μνημόνιο, απλά θα δηλώναμε χρεοκοπία και τις ζημίες θα πλήρωναν οι εταίροι, όπως συμβαίνει σε όλες τις “εταιρείες”. Πιο συγκεκριμένα αναφερόμενοι στην ελληνική κρίση οι “πέντε σοφοί”, λένε ότι θα πρέπει να προβλεφθεί ένα κράτος μέλος να μην είναι σε θέση να απειλήσει την ύπαρξη του ευρώ. Πολύ απλά μας λένε ότι μία ενδεχόμενη έξοδος από την ευρωζώνη μέσα σε συνθήκες χρεοκοπίας αποτελεί απειλή για αυτό το ίδιο το ευρώ. Πράγμα που αρνούνται και υποστηρίζουν ακριβώς το αντίθετο, μέχρι πρόσφατα μόνον οι φιλελεύθεροι και τώρα και οι μαρξιστές σωματοφύλακες του μνημονίου.

Θα περάσω τώρα σε ένα άλλο θέμα, το οποίο δείχνει την ιδεολογική και πολιτική παράκρουση μέσα στην οποία ευρίσκονται οι κυβερνώντες την χώρα εν ονόματι ενός δήθεν ανθρωπισμού, ενός δήθεν αντιρατσισμού. Αναφέρομαι τόσο στο νόμο που ψηφίστηκε για το θέμα της ιθαγένειας, ένα νόμο ξεκάθαρα αντισυνταγματικό, όσο και στην παράλληλη προπαγάνδα, η οποία γίνεται σχετικά με την λαθρομετανάστευση.
Καταντήσαμε στο σημείο ένας τόπος ο οποίος θα έπρεπε να είναι για τους Έλληνες ιερός, το Πεδίον του Άρεως, το οποίο είναι αφιερωμένο στους Ήρωες της Εθνεγερσίας, να έχει καταντήσει καταυλισμός αλλοδαπών μέσα στο ίδιο αυτό το κέντρο της Αθήνας και ουδείς να συγκινείται.

Η Ελλάδα, ως γνωστόν, δεν είχε αποικίες στη νεότερη ιστορία της, δεν υποδούλωσε λαούς, ούτε σκλάβωσε έθνη ολόκληρα. Αντίθετα, η πάλαι ποτέ Μεγάλη Βρετανία είχε κατακτήσεις σε ολόκληρο τον κόσμο. Πρόσφατα, για όσους δεν το γνωρίζουν, έχει ξεσπάσει πόλεμος μεταξύ Βρετανίας και Γαλλίας γιατί κάποιοι λαθρομετανάστες περνούν από το υποθαλάσσιο τούνελ της Μάγχης στην Αγγλία. Η εφημερίδα Sun κατηγόρησε ευθέως την Γαλλία γράφοντας: “Η Γαλλία δεν τα καταφέρνει. Οι αστυνομικοί της προτιμούν να φορτώνουν σε εμάς την ευθύνη”. Αυτά λένε οι Άγγλοι για την Γαλλία. Στην Ελλάδα όμως δεν υπήρξε καμμία διαμαρτυρία για την οργανωμένη επιχείρηση λαθρομετανάστευσης προς την Ελλάδα από την Τουρκία.

Ο ίδιος ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Κάμερον με αυστηρή του δήλωση είπε ότι η Βρετανία δεν είναι ένα “ασφαλές καταφύγιο”... Οι ενταύθα όμως κυβερνώντες και σήμερα, αλλά και στο παρελθόν όχι μόνον δεν είπαν κάτι τέτοιο, αλλά φρόντισαν να κάνουν και νόμο να δίνουν και ιθαγένεια σε αυτούς, οι οποίοι παράνομα εισέρχονται στην Πατρίδα μας.

Η Daily Mail είχε πρωτοσέλιδο τίτλο, αναφερόμενη στο θέμα, “Στείλτε τον στρατό να σταματήσει την εισβολή των μεταναστών”! Όλοι αυτοί είναι “ρατσιστές”; Και αφού δεν μπορεί ολόκληρη Αγγλία να αντιμετωπίσει ένα τέτοιο πρόβλημα, μπορεί η Ελλάδα της χρεοκοπίας; Αλήθεια, σκέπτεστε την εφημερίδα μας να κυκλοφορήσει με τίτλο “Στείλτε τον στρατό να σταματήσει την εισβολή των μεταναστών”; Σκέπτεστε πόσες οργισμένες αντιδράσεις θα υπήρχαν από όλους αυτούς που έχουν κάνει επάγγελμα τον αντιρατσισμό; Γνωρίζετε ότι για ένα φυλλάδιο με την υπογραφή “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ”, το οποίο δεν είχε εκδώσει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αλλά κάποιοι άγνωστοι, φυλλάδιο με τίτλο “Έξω οι λαθρομετανάστες”, διατάχθηκε έρευνα από την Εισαγγελία ρατσισμού;
Αυτή είναι η Ελλάδα του 2015. Αριστερό μνημόνιο, λαθρομετανάστευση με τις ευλογίες αυτού του ίδιου του κράτους, του ψευτορωμαίκου, και απροκάλυπτη μαρξιστική προπαγάνδα. Και από κοντά και κάποιοι φιλελεύθεροι, οι οποίοι έχουν αναγάγει την ξενοδουλεία σε πατριωτισμό.

Απέναντι σε όλους αυτούς πρέπει να αγωνιστούμε. Δύο χρόνια ολόκληρα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ περνά “διά πυρός και σιδήρου”. Ας γνωρίζουν ότι θα αντέξουμε, ότι δεν λυγίζουμε γιατί η Πίστη στην Ιδέα είναι πιο δυνατή και από την Φωτιά!

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σχετικές ειδήσεις