ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κωνσταντινόπουλος: Κυβέρνηση εθνικής ενότητας για τουλάχιστον 2 χρόνια

Κωνσταντινόπουλος: Κυβέρνηση εθνικής ενότητας για τουλάχιστον 2 χρόνια

Η επικείμενη συμφωνία με τους δανειστές είναι σε διαφορετική κατεύθυνση από αυτή που θα ήθελε το ΠΑΣΟΚ, ωστόσο θα την ψηφίσει, αν ο πρωθυπουργός δεσμευτεί ότι θα την υλοποιήσει, δήλωσε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

«Μέχρι τώρα δώσαμε συναίνεση, αλλά πλέον τα πράγματα είναι διαφορετικά, ο ΣΥΡΙΖΑ ασχολείται με τα εσωκομματικά του και τα συνέδριά του» δήλωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στον ΣΚΑΪ. Τόνισε ότι η συμφωνία είναι σε διαφορετική κατεύθυνση από αυτή που θα ήθελε η «Χαριλάου Τρικούπη», καθώς και ότι το θέμα θα συζητηθεί στα όργανα του ΠΑΣΟΚ, με την διευκρίνιση ότι θα ζητηθεί από το κόμμα να την ψηφίσει, αν ο πρωθυπουργός δεσμευτεί ότι θα την υλοποιήσει και δεν θα έχει ως προτεραιότητα τα εσωκομματικά του.

«Δεν έχει αξία να ψηφίζουμε πράγματα που σε 1-2 μήνες δεν πρόκειται να προχωρήσουν» ανέφερε ο κ. Κωνσταντινόπουλος και κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα «να βγει να το πει αν δεν έχει την πλειοψηφία στο κόμμα του».

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος προκρίνει ως καλύτερη λύση μία κυβέρνηση εθνικής ενότητας, με σταθερότητα για τουλάχιστον 2 χρόνια. «Ο Τσίπρας κερδίζει γιατί δεν υπάρχει καμία εναλλακτική από την αντιπολίτευση» δήλωσε και πρόσθεσε ότι «τα φέουδα δεν αφήνουν να υπάρξει εναλλακτική».

Σχετικές ειδήσεις