ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λεουτσάκος: Ο Σόιμπλε έδωσε συγχαρητήρια στην κυβέρνηση, όχι στην Αριστερή Πλατφόρμα

Λεουτσάκος: Ο Σόιμπλε έδωσε συγχαρητήρια στην κυβέρνηση, όχι στην Αριστερή Πλατφόρμα

«Το ΟΧΙ χρειάζεται πολιτική έκφραση και θα είμαστε παρόντες» δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθης Λεουτσάκος, για το ενδεχόμενο να μετασχηματιστεί η Αριστερή Πλατφόρμα σε πολιτικό κόμμα, προσθέτοντας ότι «το μόνο που δεν θα κάνουμε είναι να υποταχθούμε και να πάμε σπίτι μας. Θα είμαστε ενεργοί για το λαό».

Η διάσπαση στο ΣΥΡΙΖΑ θεωρείται πλέον δεδομένη, όπως προκύπτει και από τις χθεσινές (19/08/2015), σκληρές δηλώσεις της κυβερνητικής εκπροσώπου, Όλγας Γεροβασίλη, για τις οποίες απάντηση στους ίδιους υψηλούς τόνους έδωσε ο Στάθης Λεουτσάκος, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«Είναι κανείς να λυπάται όταν η κυρία Γεροβασίλη χρησιμοποιεί επιχειρήματα που χρησιμοποίησαν στο παρελθόν Σαμαράς, Βενιζέλος και Γεωργιάδης κατά του ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε και κατηγόρησε την κυβερνητική εκπρόσωπο για «αλχημείες» για την αναφορά της στη «σύμπτωση απόψεων» Σόιμπλε-Αριστερής Πλατφόρμας.

«Ο Σόιμπλε δεν έδωσε συγχαρητήρια στην Πλατφόρμα αλλά στην κυβέρνηση» τόνισε ο κ. Λεουτσάκος.

Το στέλεχος της Αριστερής Πλατφόρμας επανέλαβε, τέλος, ότι σε περίπτωση που η κυβέρνηση ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης «δεν ψηφίσαμε και δεν θα ψηφίσουμε καμία μνημονιακή διαδικασία, δεν θα ψηφίσουμε εκποίηση του δημόσιου πλούτου».

Σχετικές ειδήσεις