ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2015 – Π. Καμμένος: Γρήγορα εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου

Εκλογές 2015 – Π. Καμμένος: Γρήγορα εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου

Την άποψη ότι οι συζητήσεις για σύγκληση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών δεν αφορούν σε τίποτα εξέφρασε σήμερα, Τετάρτη (26/08/2015) ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ο οποίος τάσσεται υπέρ της διεξαγωγής εκλογών στις 20 Σεπτεμβρίου.

«Δεν αφορούν σε τίποτα οι συζητήσεις για σύγκληση Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών. Δεν μπορεί να περιμένει ούτε η ελληνική οικονομία, που με τη νέα χρηματοδότηση πρέπει να κάνει μια καινούργια αρχή, με την κατάργηση των capital controls, αλλά ούτε σοβαρά θέματα, όπως το θέμα της μετανάστευσης» δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Σημείωσε μάλιστα ότι «εκείνοι οι οποίοι σήμερα έρχονται να μιλήσουν για άλλες λύσεις, που δεν υπάρχουν, θα πρέπει να σκεφθούν ότι Ελλάδα εκτός Ευρώπης - με την επιθυμία ακόμα και των Γερμανών περί Grexit - σημαίνει τρία εκατομμύρια μετανάστες και πρόσφυγες, οι οποίοι δεν θα μπορούσαν να πάρουν το "μαγικό χαρτί" για την Ευρώπη».

«Πάμε μπροστά, γρήγορα στις εκλογές, στις 20 Σεπτεμβρίου, για να συνεχίσει η κυβέρνηση το έργο της, για να πάμε με σταθερότητα στο αύριο» πρόσθεσε.

Σχετικές ειδήσεις