ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καμμένος σε Χαϊκάλη: Ή ξεκαθαρίζεις το θέμα με την offshore ή φεύγεις από το κόμμα

Καμμένος σε Χαϊκάλη: Ή ξεκαθαρίζεις το θέμα με την offshore ή φεύγεις από το κόμμα

Με τον βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Παύλο Χαϊκάλη, επικοινώνησε ο πρόεδρος του κόμματος, Πάνος Καμμένος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Καμμένος κάλεσε τον πρώην υφυπουργό να δώσει άμεσα συνέντευξη Τύπου και να αποδείξει δημόσια, με έγγραφα στοιχεία, τους ισχυρισμούς του σχετικά με την offshore εταιρεία του, αλλιώς, όπως του επισήμανε, δεν μπορεί να παραμείνει υποψήφιος με το κόμμα.

Παραδέχτηκε ο Χαϊκάλης την offshore στην Κύπρο

Λίγες ώρες νωρίτερα, ο τέως υφυπουργός Εργασίας, Παύλος Χαϊκάλης, παραδέχτηκε ότι έχει offshore εταιρεία στην Κύπρο.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, ο Παύλος Χαϊκάλης ανέφερε πως δεν δήλωσε την εταιρεία - η οποία ονομάζεται Metrofin Limited και ιδρύθηκε το 2008 με μετοχικό κεφάλαιο 1.000 ευρώ - στο «πόθεν έσχες» επειδή δεν είχε κέρδη από αυτήν.

«Δεν πρόκειται για offshore εταιρεία, αλλά μια εταιρεία που διασφαλίζει τα πνευματικά μου δικαιώματα για κινηματογραφικές και θεατρικές εργασίες που παίζονταν στην Κύπρο, όταν ασκούσα το επάγγελμα του ηθοποιού. Δεν υπάρχουν αδήλωτα εισοδήματα από αυτήν την εταιρεία, η οποία ουσιαστικά από το 2011 είναι ανενεργή», τόνισε χαρακτηριστικά.

Συνέντευξη Τύπου στις 18:00 θα παραχωρήσει ο Χαϊκάλης

Όπως έγινε γνωστό, θετικά ανταποκρίθηκε ο Παύλος Χαϊκάλης στο κάλεσμα του Πάνου Καμμένου, καθώς στις 18:00 θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ, προκειμένου να παράσχει εξηγήσεις για όσα του προσάπτουν.

Σχετικές ειδήσεις