ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καραγκούνης: Θα κερδίσουμε τις εκλογές γιατί αυτό δείχνουν όλα τα ποιοτικά στοιχεία

Καραγκούνης: Θα κερδίσουμε τις εκλογές γιατί αυτό δείχνουν όλα τα ποιοτικά στοιχεία

“Ζητάμε τη θετική ψήφο από τον ελληνικό λαό, πρέπει να ξεφύγουμε από την εθνική μελαγχολία, που βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή και το διακύβευμα των εκλογών θα είναι ποια πολιτική παράταξη μπορεί να δώσει πραγματική ελπίδα στον τόπο” επεσήμανε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης.

“Θα κερδίσουμε τις εκλογές γιατί αυτό δείχνουν όλα τα ποιοτικά στοιχεία”, δήλωσε μιλώντας στην εκπομπή “Ανοιχτά Μικρόφωνα” του “ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ 104,9 FM” τόνισε ο κ. Καραγκούνης, ο οποίος εξέφρασε την άποψη ότι “οι δημοσκοπήσεις καταγράφουν μια αλλαγή πολιτικού σκηνικού”.

“Είναι διάχυτο στην κοινωνία, ότι τους τελευταίους 7 μήνες, εγκληματικά λάθη και παλινωδίες έφεραν την Ελλάδα να υπογράψει ένα τρίτο μνημόνιο, αναιρώντας όλα όσα έλεγαν πριν τις εκλογές, είναι το λιγότερο το ότι αναίρεσαν τις υποσχέσεις τους”, είπε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, ο οποίος τόνισε ότι μετεκλογικά η ΝΔ “θα δώσει βάση στις μεταρρυθμίσεις και την ανάπτυξη, διότι τα αντίρροπα δεν μπορεί να είναι οι φόροι”.

Αναφερόμενος στην κυβερνητική θητεία της ΝΔ είπε ότι “κανείς δε μπορεί να ισχυριστεί ότι έχει το αλάθητο, όμως η κατάσταση πριν από επτά μήνες δεν έχει καμία σχέση με την εικόνα σήμερα, όλα και όχι μόνο η οικονομία έχουν πάει επί τα χείρω, είχαμε δραματική και ραγδαία επιδείνωση”.

Ο κ.Καραγκούνης διευκρίνισε ότι η ΝΔ απευθύνεται εκλογικά σε όλη την κοινωνία, ενώ σε ό,τι αφορά στις συνεργασίες είπε ότι η ΝΔ ποτέ δεν τις αρνήθηκε. “Το κάναμε το 2012 και θα το κάνουμε και τώρα αρκεί η ΝΔ να είναι πρώτο κόμμα και θα προχωρήσει σε συνεργασίες με πολιτικές παρατάξεις με διαφορετικές αφετηρίες που πιστεύουν στις αλλαγές”.

Απαντώντας σε ερώτηση για την αναφορά της εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, κ.Όλγας Γεροβασίλη σε “χαρακτηρισμούς με άθλιο τρόπο για το πρόσωπο του πρωθυπουργού” από τον κ.Μεϊμαράκη, ο κ.Καραγκούνης είπε ότι ο πρόεδρος της ΝΔ, “έχει έναν συγκεκριμένο τρόπο που εκφράζεται, που όμως σε καμία περίπτωση δεν περνά στα όρια της απρέπειας, είναι πάντοτε στα όρια της ευπρέπειας, δεν είναι δήθεν και αυτό περνάει στο κόσμο, όπως φαίνεται σε όλες τις μετρήσεις”.

Σχετικές ειδήσεις