ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Εθνική ανάγκη η πρωτιά της ΝΔ στις εκλογές

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Εθνική ανάγκη η πρωτιά της ΝΔ στις εκλογές

«Η Ελλάς, για πρώτη φορά στην ιστορία της, βρίσκεται σε μία φάση κατά την οποία είναι ξεκάθαρο σε όλους ποια είναι η πορεία την οποία οφείλουμε να ακολουθήσουμε. Οι εκλογές, για πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία, δεν θα αποφασίσουν για την πολιτική που θα ακολουθηθεί και αποτελεί ευτύχημα το γεγονός ότι κανένα από τα δύο μεγάλα κόμματα δεν μπορεί πλέον να αρνηθεί την αλήθεια. Δεν πρέπει όμως να εφησυχάζουμε. Έχουμε μπροστά μας δρόμο μακρύ και δύσκολο, καθώς η κρίση συνεχίζεται και με την πάροδο του χρόνου επιβαρύνεται».

Αυτό δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός και επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, με την ευκαιρία της επίσκεψης του προέδρου του κόμματος, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, στο σπίτι του, στα Χανιά.

«Η μόνη λύση, τούτη την ώρα για τον τόπο, είναι να γίνει συνένωση των ευρωπαϊκών δυνάμεων και προσκλητήριο αρίστων προς όλους τους ικανούς και άξιους - όπου και εάν βρίσκονται - προκειμένου να ξεκινήσει αυτή η επίμονη προσπάθεια που θα μας βγάλει επιτέλους από το τέλμα. Χρειάζεται να εξαντληθεί η τετραετία από μία σταθερή κυβέρνηση, ώστε να επιστρέψουμε στην πολιτική ομαλότητα. Αυτό το δύσκολο έργο μόνο η Νέα Δημοκρατία μπορεί να το εξασφαλίσει. Γι' αυτό και η πρωτιά της Νέας Δημοκρατίας στις επερχόμενες εκλογές αποτελεί εθνική ανάγκη», πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης.

«Θέλω, πάντως, να επισημάνω ότι προσωπικά είμαι αισιόδοξος. Εμείς οι Έλληνες, έχουμε αποδείξει ότι όταν αποφασίζουμε να ακολουθήσουμε τον σωστό δρόμο, πετυχαίνουμε τον στόχο μας πολύ συντομότερα από ό,τι όλοι νομίζουν», κατέληξε ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ.

Διαβάστε στο Newsbomb.gr όλες τις ειδήσεις για τις Εκλογές 2015 Σεπτέμβριος – Εθνικές Βουλευτικές

Σχετικές ειδήσεις