ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παππάς για debate: Οι απαντήσεις του Τσίπρα ήταν αυτές που έπρεπε

Παππάς για debate: Οι απαντήσεις του Τσίπρα ήταν αυτές που έπρεπε

Αποτίμηση του debate των πολιτικών αρχηγών από τον στενό συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα Νίκο Παππά ο οποίος διαπίστωσε στόχευση του Μεϊμαράκη στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha εξέφρασε την ελπίδα η επόμενη τηλεμαχία μεταξύ των δύο πολιτικών αρχηγών να είναι περισσότερη ζωντανή αναφέροντας «πρέπει να βρεθεί τρόπος να γίνει πιο ζωντανός ο διάλογος. Έγινε και χθες προσπάθεια, είχε περισσότερη αμεσότητα αλλά δεν κατέστη εφικτό. Ήταν όμως θετικό βήμα, όχι τόσο ζωντανός όμως όσο θα έπρεπε να είναι ο διάλογος».

Σχολιάζοντας τις τοποθετήσεις Τσίπρα στη χθεσινή τηλεοπτική αναμέτρηση, ανέφερε ότι «μπήκαν οι πρώτες βάσεις για να αντιληφθεί ο λαός τι παίζεται μέχρι τώρα. Οι απαντήσεις του Τσίπρα ήταν αυτές που έπρεπε».

Απέδωσε δίκιο στον εκνευρισμό του Τσίπρα στο ερώτημα για το μεταναστευτικό μιλώντας ευθέως για σπέκουλα... «δικαίως ο Τσίπρας εκνευρίστηκε με το μεταναστευτικό διότι ορισμένα πολιτικά κόμματα φλερτάρανε με πολιτική που διαστρέβλωνε τη πραγματικότητα. Έχει γίνει πολύ σπέκουλα».

Σχολιάζοντας τη στάση της ΝΔ είπε πως «επιδιώκει να περάσουν και οι υπόλοιπες μέρες με το δίλημμα ΣΥΡΙΖΑ εναντίον ΣΥΡΙΖΑ, όλη η καμπάνια της είναι αρνητική, να απουσιάσει η ίδια ως πολιτικό πρότζεκτ, αυτό όμως δεν θα το επιτρέψουμε, γιατί είναι νωπές οι μνήμες. Ο Μεϊμαράκης θα κληθεί να διατυπώσει ευθέως γνώμη για τα πεπραγμένα της ΝΔ».

Οσον αφορά πιθανή συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ είπε πως ενώ τα πάντα αλλάζουν στο κόμμα της Χαριλάου Τρικούπη τα βαρύδια στέκονται.

Διαβάστε στο Newsbomb.gr όλες τις ειδήσεις για τις Εκλογές 2015 Σεπτέμβριος – Εθνικές Βουλευτικές.

Σχετικές ειδήσεις