ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση του Κουτσούμπα με εργαζόμενους του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι»

Συνάντηση του Κουτσούμπα με εργαζόμενους του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι»

Με το Πανελλαδικό Συντονιστικό των Εργαζομένων στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» συναντήθηκε σήμερα ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, στην έδρα της ΚΕ του κόμματος, στον Περισσό.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Γιώργος Σκιαδιώτης, μέλος της ΚΕ και η Βέτα Πανουτσάκου, μέλος της Διατμηματικής της ΚΕ του ΚΚΕ για την Τοπική Διοίκηση.

Σύμφωνα με σχετικό ενημερωτικό δελτίο του κόμματος, οι εργαζόμενοι εξέφρασαν στο κ. Κουτσούμπα «την οργή και αγανάκτησή τους για το συνεχιζόμενο εμπαιγμό από όλες τις κυβερνήσεις, που παρά τις όποιες υποσχέσεις διατηρούν την ομηρία τους, με συμβάσεις ορισμένου χρόνου». Επίσης, δήλωσαν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους και ζήτησαν, ενόψει της λήξης της σύμβασής τους στις 31 Δεκεμβρίου 2015, τη συμπαράσταση και τη λήψη πρωτοβουλιών από το ΚΚΕ, προκειμένου μετά από 13 χρόνια να μονιμοποιηθούν και να ενταχθούν σε αντίστοιχες υπηρεσίες των δήμων.

Ο κ. Κουτσούμπας μετέφερε τη στήριξη του κόμματος στα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι». Επίσης, ενημέρωσε τους εργαζόμενους για τις πρωτοβουλίες του ΚΚΕ, εντός και εκτός Βουλής, για τη μονιμοποίηση των εργαζομένων, την παραπέρα στελέχωση και διεύρυνση όλων των κοινωνικών δομών. Σημείωσε, ακόμη, την ανάγκη συμπόρευσής τους με το εργατικό-λαϊκό κίνημα, με τους μαζικούς φορείς, προκειμένου να έχει αποτέλεσμα ο αγώνας των εργαζομένων.

Τέλος, επανέλαβε στους εργαζόμενους τη θέση του ΚΚΕ ότι στο πλαίσιο αυτού του δρόμου ανάπτυξης, της ΕΕ και της εξουσίας των μονοπωλίων, δεν μπορεί να διασφαλιστεί η μόνιμη και σταθερή δουλειά για τους εργαζόμενους και τη νεολαία, και τους κάλεσε να ενισχύσουν τους αγώνες και το ΚΚΕ, στις εκλογές, γιατί υπάρχει λύση στον δρόμο της ανατροπής.

Σχετικές ειδήσεις