ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη ΔΕΘ μέσω... Πρώτης Σερρών ο Μεϊμαράκης - Αναλυτικά το πρόγραμμα του προέδρου της ΝΔ

Στη ΔΕΘ μέσω... Πρώτης Σερρών ο Μεϊμαράκης - Αναλυτικά το πρόγραμμα του προέδρου της ΝΔ

Τριήμερη επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη, από σήμερα Παρασκευή (11/9) μέχρι και την Κυριακή, θα πραγματοποιήσει ο πρόεδρος της Ν.Δ., Βαγγέλης Μεϊμαράκης στο πλαίσιο της 80ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Σήμερα στις 4 μ.μ. Θα συναντηθεί με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, στις 5 μ.μ. με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Πρώτη Σερρών, τη γενέτειρα του ιδρυτή της Ν.Δ., Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου περιλαμβάνει:

- Στις 09:30, στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς, κοινή σύσκεψη με τους πρυτάνεις του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, του Διεθνούς Πανεπιστημίου, αλλά και με τον πρόεδρο του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης.

- Στις 10:45 επίσκεψη στον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο.

- Στις 11:30 σύσκεψη με τα Προεδρεία Φορέων Εκπροσώπησης Παραγωγικών Τάξεων και στις 13:15 σύσκεψη με τα Προεδρεία Επιστημονικών Φορέων, στο Μουσείο Φωτογραφίας (Λιμάνι).

- Στις 20:00 ομιλία στους εκπροσώπους παραγωγικών φορέων στο συνεδριακό κέντρο "Ι. Βελλίδης".

Την Κυριακή, στις 11:30, θα δώσει συνέντευξη Τύπου, στο συνεδριακό κέντρο "Ι. Βελλίδης".

Στη συνέχεια θα συναντηθεί με τη διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo και θα ξεναγηθεί σε Περίπτερα.

Το Newsbomb.gr, όπως πάντα στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, έτσι και αυτό το Σαββατοκύριακο, θα καταγράψει όλες τις επαφές και τις συναντήσεις του προέδρου της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη.

Σχετικές ειδήσεις