ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ: Ο Μεϊμαράκης απάντησε σε όλα τα κρίσιμα ερωτήματα στη ΔΕΘ

ΝΔ: Ο Μεϊμαράκης απάντησε σε όλα τα κρίσιμα ερωτήματα στη ΔΕΘ

O πρόεδρος του κόμματος απάντησε σε όλα τα κρίσιμα ερωτήματα, έδειξε πως θα κερδίσει τις εκλογές και θα είναι πρωθυπουργός, σχολίασαν κύκλοι της ΝΔ,αποτιμώντας τη σημερινή συνέντευξη του Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Τα σημεία της συνέντευξης του κ. Μεϊμαράκη τα οποία επισημαίνουν στη ΝΔ, είναι η εκτίμηση του κ. Μεϊμαράκη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα οδηγηθεί σε διάσπαση και πως αν ο κ. Τσίπρας είναι πρωθυπουργός η χώρα θα οδηγηθεί και πάλι σε εκλογές, αλλά και η εκτίμηση ότι υπάρχει κρυφή ατζέντα με μέτρα-ουρά.

Όπως είπαν, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Τσίπρας δεν έχει ζητήσει συγγνώμη για τις επιθέσεις που έχει εξαπολύσει στη ΝΔ και δεν έχει απαντήσει με ποιους θα κυβερνήσει, ενώ επέκριναν τον Αλέξη Τσίπρα ότι υιοθετεί και υποκινεί τις επιθέσεις του κ. Καμμένου.

Όπως ανέφεραν, μάλιστα, ο ίδιος με την πολιτική του αφαίρεσε το δικαίωμα της χώρας να διαπραγματευτεί το χρέος.
Οι κύκλοι της ΝΔ τόνισαν πως ο κ. Μεϊμαράκης δεσμεύτηκε για καλύτερους όρους του μνημονίου, φέρνοντας για παράδειγμα τους αγρότες, και ξεκαθάρισε πως θα δημιουργηθούν άμεσα οι προϋποθέσεις για να περιοριστούν οι αδικίες στο συνταξιοδοτικό και το ασφαλιστικό.

Σχετικές ειδήσεις