ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεννηματά: Ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ είναι όψεις του ίδιου νομίσματος

Γεννηματά: Ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ είναι όψεις του ίδιου νομίσματος

«Οι πολίτες δεν ξεχνούν το Ζάππειο 1,2 και 3 της ΝΔ. Δεν ξεχνούν το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη. Εκείνη την περίοδο και η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ έσκιζαν στα λόγια το 1ο μνημόνιο στις πλατείες και στην Βουλή. Όμως στην πραγματικότητα έφεραν με την υπογραφή τους το δεύτερο και το τρίτο μνημόνιο», επεσήμανε μεταξύ άλλωνη πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά.

Όπως τονίζει σε δήλωσή της η κ. Γεννηματά, «Τώρα προσπαθούν για μια ακόμα φορά με παραπλανητικά διλήμματα να πολώσουν και να διχάσουν τον ελληνικό λαό. Τώρα σκιαμαχούν ως μονομάχοι ενός κακέκτυπου Δικομματισμού διεκδικώντας την πριμοδότηση του εκλογικού νόμου με το bonus των 50 εδρών. Δεν αναφέρονται και δε δεσμεύονται για τα ουσιώδη οικονομικά, κοινωνικά και θεσμικά ζητήματα. Δεν καταθέτουν δεσμευτικές προτάσεις για συντεταγμένη αξιόπιστη και σίγουρη έξοδο της Ελλάδας από την κρίση και τα μνημόνια», συνεχίζει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Να τελειώνουμε λοιπόν, με τα ψέματα και τις άγονες συγκρούσεις τους. Με τον διχασμό και τον λαϊκισμό τους», αναφέρει και απευθύνεται στους πολίτες: «Μην τους ακούτε, μην τους πιστεύετε, μην τους ψηφίζετε. Ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ είναι όψεις του ίδιου νομίσματος».

Σύμφωνα με την κ. Γεννηματά, «η αλήθεια δεν βρίσκεται στο ψέμα. Η ελπίδα δεν είναι παραμύθι. Η αλήθεια και η ελπίδα πρέπει να έχουν περιεχόμενο και αντίκρισμα για την ζωή των Ελλήνων. Η Δημοκρατική Συμπαράταξη είναι εδώ με δημοκρατικό προοδευτικό πρόγραμμα. Η τρίτη δύναμη είναι εδώ με συγκεκριμένο σχέδιο και ιεραρχημένες αξιόπιστες λύσεις».

«Δώστε μας με την ψήφο και την εμπιστοσύνη σας την τρίτη εντολή για να εγγυηθούμε μια κυβέρνηση τετραετίας με συνεργασία, με πρόγραμμα, με αποτέλεσμα», καταλήγει στη δήλωσή της.

Σχετικές ειδήσεις