ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποτελέσματα εκλογών 2015 - ΔΗΜΑΡ: Η χώρα χρειάζεται λύσεις, όχι μια καρικατούρα δικομματισμού

Αποτελέσματα εκλογών 2015 - ΔΗΜΑΡ: Η χώρα χρειάζεται λύσεις, όχι μια καρικατούρα δικομματισμού

Επίθεση τόσο στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα όσο και στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελο Μεϊμαράκη εξαπολύει η ΔΗΜΑΡ, σχολιάζοντας το χθεσινό (14/09/2015) debate των δύο πολιτικών αρχηγών.

«Στην τηλεμαχία των δύο μονομάχων της εξουσίας είδαμε και ακούσαμε πολλά. Δυστυχώς δεν ακούσαμε όμως τίποτε για το σχέδιο της επόμενης ημέρας. Η απαρίθμηση των θλιβερών στοιχείων της πραγματικής οικονομίας δεν δίνει δουλειές στα εκατομμύρια των ανέργων, δεν σταματά την συρρίκνωση των συντάξεων ούτε βρίσκει λύσεις για την κρίση στο μεταναστευτικό και προσφυγικό ζήτημα. Η χώρα έζησε τον δεξιό λαϊκισμό στα Ζάππεια της ΝΔ και τον αριστερό λαϊκισμό του προγράμματος Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ» αναφέρει συγκεκριμένα η ΔΗΜΑΡ.

Την ίδια στιγμή, το κόμμα εκτιμά ότι «σήμερα, η χώρα δεν χρειάζεται μία καρικατούρα δικομματισμού, χρειάζεται σχέδιο και λύσεις». «Οι πολίτες στις 20 Σεπτεμβρίου θα επιβάλλουν τις συνεργασίες με την ψήφο τους στην Δημοκρατική Συμπαράταξη, η οποία θα αποτελέσει την αφετηρία για ένα ισχυρό και προοδευτικό και μεταρρυθμιστικό πόλο διακυβέρνησης της χώρας» καταλήγει η ΔΗΜΑΡ.

Διαβάστε στο Newsbomb.gr όλες τις ειδήσεις για τις Εκλογές 2015 Σεπτέμβριος – Εθνικές Βουλευτικές

Μάθε που ψηφίζεις στις Εκλογές Σεπτεμβρίου 2015

Δείτε τα αποτελέσματα των Εκλογών Σεπτεμβρίου 2015

Σχετικές ειδήσεις