ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φλαμπουράρης: Θα το εφαρμόσουμε το μνημόνιο

Φλαμπουράρης: Θα το εφαρμόσουμε το μνημόνιο

«Το μνημόνιο είναι ένα μέρος του προγράμματός μας το οποίο θα το εφαρμόσουμε. Από εκεί και πέρα το πρόγραμμά μας έχει και άλλα πράγματα» τόνισε μεταξύ άλλων,ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στην Α' Αθήνας, κ. Αλέκος Φλαμπουράρης, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή.

«Δεν έχουμε ομαδικές απολύσεις, δεν έχουμε οριζόντιες μειώσεις μισθών και συντάξεων και κερδίσαμε το χρέος, το οποίο λέγανε ότι είναι βιώσιμο. Και όλη η κοινωνία, και όλη η Ευρώπη και όλος ο κόσμος έλεγε ότι με αυτό το χρέος δεν βγαίνει από το λάκκο η Ελλάδα και η όποια ελληνική κυβέρνηση. Εμείς καταφέραμε να το αναδείξουμε, να το κάνουμε πανευρωπαϊκό θέμα», πρόσθεσε ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στην Α' Αθήνας, κ. Φλαμπουράρης, και κατέληξε:

«Διεκδικήσαμε αυτό και αρχίζει η διαπραγμάτευση για την απομείωση του χρέους. Διεκδικήσαμε και πήραμε τα λεφτά από το πακέτο Γιουνκέρ. Διεκδικήσαμε και θα πάρουμε τις συνεργασίες που έχουμε και με την Παγκόσμια Τράπεζα και με την ΕΚΤ ώστε να λειτουργήσουν τα χρήματα αυτά για χρηματοδότηση της παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας».

Σχετικές ειδήσεις