ΚΟΜΜΑΤΑ

Κουρουμπλής: Μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να εξασφαλίσει την πολιτική σταθερότητα

Κουρουμπλής: Μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να εξασφαλίσει την πολιτική σταθερότητα

Υγειονομικές μονάδες και φορείς στην Κέρκυρα επισκέφθηκε ο πρώην υπουργός Υγείας και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Κουρουμπλής, από όπου έστειλε μήνυμα ότι «η ελπίδα θέλει χρόνο».

«Ζητούμε από τον ελληνικό λαό να μας δώσει τη δυνατότητα να εξαντλήσουμε τα θερμογόνα, ιαματικά κοιτάσματα της προσπάθειας που θέλουμε να κάνουμε και που έχουμε μέσα μας και που οραματιζόμαστε, για να οικοδομήσουμε μια κοινωνία με λιγότερες οικονομικές και κοινωνικές ανισότητες» δήλωσε ο κ. Κουρουμπλής.

Ο πρώην υπουργός Υγείας επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, όπου έγινε δέκτης παραπόνων για τις ελλείψεις υγειονομικού προσωπικού, το ΙΚΑ, το ΠΕΔΥ και τον ΕΟΠΥΥ της Κέρκυρας. Επίσης, συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, το δήμαρχο Κέρκυρας και με μέλη του Συλλόγου ΑμΕΑ και του Συλλόγου Μέλισσα.

Σε δηλώσεις του προς το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Κουρουμπλής τόνισε ότι «ο μόνος φορέας που μπορεί να εξασφαλίσει πολιτική σταθερότητα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ , γιατί έχει πολλά ηθικά πλεονεκτήματα που επιβεβαιώνουν το αίσθημα της κοινωνικής δικαιοσύνης που σημαίνει δίκαιη κατανομή των βαρών. Ο ελληνικός λαός θα νιώσει ότι υπάρχει μία κυβέρνηση που τον σέβεται , ότι υπάρχει μία κυβέρνηση που έχει το πολιτικό κουράγιο, αυτό που δεν είχε ούτε το ΠΑΣΟΚ την τελευταία περίοδο, ούτε η Νέα Δημοκρατία, ούτε και οι δύο μαζί και οφείλουν να απολογηθούν για αυτό , ότι δεν προσπάθησαν, δεν τόλμησαν να συγκρουστούν με αυτά τα φαινόμενα ώστε να εμπεδώσουν αυτό το συναίσθημα της κοινωνικής δικαιοσύνης και της δίκαιης κατανομής των βαρών».

«Καλώ κάθε δημοκράτη με τον οποίο με συνδέουν πολλοί και κοινοί αγώνες, με συνδέει νοητική σχέση, πολιτική σχέση, κοινή προσπάθεια, να στρατευτεί δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα για να οικοδομήσουμε μία μεγάλη δημοκρατική αριστερή και σοσιαλιστική παράταξη την οποία έχει ανάγκη ο τόπος» κατέληξε ο κ. Κουρουμπλής.