ΚΟΜΜΑΤΑ

ΛΑΕ: Οι δηλώσεις Μεϊμαράκη για τη Λαϊκή Ενότητα δείχνουν πανικό και αδιέξοδο

ΛΑΕ: Οι δηλώσεις Μεϊμαράκη για τη Λαϊκή Ενότητα δείχνουν πανικό και αδιέξοδο

«Άθλιες κατηγορίες» χαρακτηρίζει τις αναφορές του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στο οικονομικό πρόγραμμα της Λαϊκής Ενότητας, κατά τη χθεσινή ομιλία του στην Ομόνοια, το γραφείου Τύπου του κόμματος.

Η Λαϊκή Ενότητα υποστηρίζει ότι η θέση που εξέφρασε ο πρόεδρος της ΝΔ, ότι η Λαϊκή Ενότητα υπόσχεται ένα «δραχμικό παράδεισο που είναι κόλαση», δείχνουν «πανικό και αδιέξοδο».

«Όπως αναφέρεται σε σχόλιο του γραφείου Τύπου της Λαϊκής Ενότητας, «είναι αποκαλυπτικό ότι μόλις λίγα εικοσιτετράωρα από τις κάλπες, τα κόμματα της μνημονιακής συναίνεσης, ΣΥΡΙΖΑ (Τσίπρας), ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, και Ποτάμι τρέμουν μπροστά στην ανοδική δυναμική της Λαϊκής Ενότητας, την οποία πάνε να αποκρύψουν με βροχή από πλαστές δημοσκοπήσεις. Ο αρχηγός της ΝΔ καλό θα ήταν να εξηγήσει σε 1,5 εκατομμύριο ανέργους, σε 300.000 νέους που μετανάστευσαν και στον μισό πληθυσμό της χώρας που ζει σε καθεστώς φτώχειας, γιατί εδώ και έξι χρόνια ζουν την κόλαση μέσα στον "παράδεισο" του ευρώ. Εκτός αν ο πρόεδρος της ΝΔ δεν απευθυνόταν σε κανέναν από αυτούς, αλλά μόνον στο εντός και εκτός Ελλάδας "λόμπι του ευρώ", που πλουτίζει από το κοινό Βίκτορ Ουγκό, "ο παράδεισος των πλουσίων είναι φτιαγμένος από την κόλαση των φτωχών"».