ΚΟΜΜΑΤΑ

Εκλογές 2015: Κουίκ - «Σιωπή» για την εμπλοκή Μεϊμαράκη στην υπόθεση των υποβρυχίων

Εκλογές 2015: Κουίκ - «Σιωπή» για την εμπλοκή Μεϊμαράκη στην υπόθεση των υποβρυχίων

Για «αφωνία» των «επίλεκτων δημοσιογραφικών ομάδων» και «αγκύλωση» στο χέρι που γράφουν, έκανε λόγο ο επικεφαλής Επικοινωνίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υποψήφιος βουλευτής, Τέρενς Κουίκ, αναφερόμεν ος στην εμπλοκή του ονόματος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, στις δικογραφίες για την υπόθεση των υποβρυχίων.

Ο κ. Κουίκ, μιλώντας στην ΕΡΑ Χανίων και με αφορμή ερώτηση για τη διαφθορά, τόνισε:

«Αισθάνομαι ντροπή για ορισμένα ΜΜΕ και την επιλεκτική τους διαχείριση σε θέματα διαφθοράς. Και είναι και επιλεκτική και ύποπτη η συμπεριφορά τους, καλύπτοντας με τη σιωπή τους τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, το όνομα του οποίου εμπλέκεται στις δικογραφίες για τα υποβρύχια που βρίσκονται καταχωνιασμένες στο συρτάρι της Ζωής Κωνσταντοπούλου. Μιλάμε για πληρωμή των Γερμανών επί των ημερών της Υπουργίας του με 105 εκατομμύρια ευρώ! Και δεν ασχολούνται.

Κάθε μέρα ζητάνε και από ένα καινούργιο χαρτί για την πρώην τεχνική εταιρεία του Αλέκου Φλαμπουράρη, αλλά για το ένα και μοναδικό χαρτί που ζητάμε να μας παρουσιάσει ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν. Αναφέρομαι στο έγγραφο που ψευδώς είπε στον Νίκο Χατζηνικολάου ο Πρόεδρος της ΝΔ ότι αποδεικνύει πως οι δικογραφίες για τα 105 εκατομμύρια των υποβρυχίων, μπήκαν στο αρχείο!

Αν το θέμα αυτό είχε το όνομα του Πάνου Καμμένου ή του οποιουδήποτε στελέχους των ΑΝΕΛ, θα μας είχαν λιώσει στην κριτική και την επίθεση. Ενώ τώρα, επειδή ο εμπλεκόμενος λέγεται Μεϊμαράκης (κατά σύμπτωση καταχωνιασμένος στο ίδιο συρτάρι με τον Βενιζέλο, τον Παπαντωνίου και τον έγκλειστο Τσοχατζόπουλο) οι επίλεκτες δημοσιογραφικές ομάδες έχουν πάθει αφωνία και αγκύλωση στο χέρι που γράφουν. Συνένοχοι στη συγκάλυψη ενός τεράστιου πολιτικού σκανδάλου».