ΚΟΜΜΑΤΑ

Εκλογές 2015 - Καμμένος: Ο λαός να βάλει στο χρονοντούλαπο τους πολιτικούς της διαφθοράς

Εκλογές 2015 - Καμμένος: Ο λαός να βάλει στο χρονοντούλαπο τους πολιτικούς της διαφθοράς

Σίγουρη θεωρεί την εξασφάλιση κυβερνητικής πλειοψηφίας ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ στη νέα Βουλή ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, αποκλείοντας σύμπραξη με το ΠΑΣΟΚ, αφήνοντας ωστόσο ανοιχτό το ενδεχόμενο σύμπραξης με το Ποτάμι.

«Ζήτησα από τον Σταύρο Θεοδωράκη να διευκρινίσει τις θέσεις του στα εθνικά θέματα και δεν το έπραξε», τόνισε ωστόσο ο κ. Πάνος Καμμένος.

Την ίδια στιγμή, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Real News» εκτίμησε ότι θα υπάρξουν βουλευτές που πιστεύουν στο μεσαίο χώρο, κυρίως πρώην καραμανλικοί βουλευτές, που δεν έχουν καμία σχέση «με τα ακροδεξιά στοιχεία που έφερε ο κ. Σαμαράς στη Νέα Δημοκρατία», οι οποίοι θα μπορούσαν, εφόσον χρειαστεί, να στηρίξουν την κυβέρνηση στην επόμενη Βουλή.

«Αναμένω ο ελληνικός λαός να κλείσει με δύναμη την πόρτα της μεταπολίτευσης. Αναμένω να βάλει στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας όλο εκείνο το πολιτικό προσωπικό που συμπεριλαμβάνεται στις λίστες της Siemens, στα ταξίδια του Χριστοφοράκου, στις λίστες Λαγκάρντ, στις δικογραφίες των εξοπλιστικών. Αναμένω να βάλει στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας τις γνωστές πολιτικές οικογένειες που ταλαιπώρησαν τον τόπο και να δώσει μια ισχυρή εντολή στη νέα γενιά, στη γενιά της εθνικής συμφιλίωσης, στη γενιά των Ανεξάρτητων Ελλήνων και του ΣΥΡΙΖΑ, στη γενιά του Αλέξη Τσίπρα και τη δική μου», υπογράμμισε ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Ερωτηθείς για το αν υπάρχουν περιθώρια για «παράλληλο πρόγραμμα» μέσα στο μνημόνιο, για να μετριαστούν οι συνέπειές του, ο κ. Πάνος Καμμένος απάντησε:

«Υπάρχουν περιθώρια και κυρίως υπάρχουν περιθώρια για πολιτικές ανάπτυξης με χαμηλή φορολόγηση, με ζώνες χαμηλής φορολόγησης στα νησιά και στην παραμεθόριο, όπως επίσης και βιομηχανικές ζώνες με κίνητρα για να επαναπατριστούν τα 160 δισεκατομμύρια ευρώ που βρίσκονται στο εξωτερικό και τα 45 δισεκατομμύρια που βρίσκονται στα σεντούκια».

Διαβάστε στο Newsbomb.gr όλες τις ειδήσεις για τις Εκλογές 2015 Σεπτέμβριος – Εθνικές Βουλευτικές

Μάθε που ψηφίζεις στις Εκλογές Σεπτεμβρίου 2015

Όλες οι ειδήσεις για τα Exit Polls Σεπτεμβρίου 2015

Ρoή Ειδήσεων