ΚΟΜΜΑΤΑ

Αποτελέσματα εκλογών 2015 – Λαφαζάνης: Τα μνημόνια θα πέσουν

Αποτελέσματα εκλογών 2015 – Λαφαζάνης: Τα μνημόνια θα πέσουν

Αισιόδοξος για το εκλογικό αποτέλεσμα εμφανίστηκε σήμερα, Σάββατο, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης μία ημέρα πριν από τη διεξαγωγή των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου.

Ο κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης απευθυνόμενος σε μέλη, στελέχη του κόμματος και εκπροσώπους του Τύπου στη διάρκεια συνεστίασης σε γνωστό στέκι στο κέντρο της Νίκαιας εκτίμησε ότι το αποτέλεσμα θα είναι θετικό για τη Λαϊκή Ενότητα και όπως είπε αυτό θα έχει συνέπειες πολύ διαφορετικές από αυτές που σχεδιάζουν στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. «Τα μνημόνια θα πέσουν» τόνισε χαρακτηριστικά.

«Οι εκλογές αυτές είναι πολύ κρίσιμες για τον τόπο μας» είπε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας και πρόσθεσε: «Είναι πρώτα πρώτα εκλογές για τη νεολαία, την οποία θέλουμε να στηρίξουμε ώστε να μην ξενιτεύεται για να βρει δουλειά. Η νεολαία πρέπει να δώσει το παρόν στην αυριανή ψηφοφορία. Η αποχή ισοδυναμεί με μνημόνια και λιτότητα που είναι ταφόπλακα για την Ελλάδα. Η μάχη συνεχίζεται μέχρι να ανοίξουν οι κάλπες. Δίνουμε την μάχη αυτή με εντιμότητα, ήθος και υψηλές αξίες. Με συνέπεια, αγωνιστικότητα, αντίσταση. Δεν υποχωρούμε, δεν προδίδουμε δεν παραιτούμαστε» είπε χαρακτηριστικά.

Το «παρών» στη σημερινή εκδήλωση έδωσε ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας Μανώλης Γλέζος, πρώην υπουργοί και υποψήφιοι βουλευτές όπως ο Στάθης Σταυρόπουλος (Στάθης), ο Κώστας Ησυχος, η Νάντια Βαλαβάνη, ο Δημήτρης Στρατούλης, ο Βασιλης Πριμιτήρης, η Μάνια Μπαρζέφσκι, ο Αντώνης Νταβανέλος και στελέχη όπως ο Πέτρος Παπακωνσταντίνου.

Ιδιαίτερη ευδιαθεσία προκάλεσε στην ομήγυρη η στιχομυθία μεταξύ του κ. Λαφαζάνη και της Ζωής Κωνσταντοπούλου, όταν έφθασε η τελευταία. «Νομισματοκοπείο πήγες;» τον ρώτησε καθώς τον χαιρετούσε. Και ο κ. Λαφαζάνης απάντησε: «Από εκεί έρχομαι»...
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Τζιουζέπε Πέντα δήμαρχος Καλαβρίας που εξέφρασε την στήριξη του στην Λαϊκή Ενότητα και δήλωσε «ότι αυτό που γεννήθηκε στην Ελλάδα μπορεί να γεννηθεί και στην Ευρώπη».

Διαβάστε στο Newsbomb.gr όλες τις ειδήσεις για τις Εκλογές 2015 Σεπτέμβριος – Εθνικές Βουλευτικές

Μάθε που ψηφίζεις στις Εκλογές Σεπτεμβρίου 2015

Όλες οι ειδήσεις για τα Exit Polls Σεπτεμβρίου 2015