ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποτελέσματα εκλογές - Ασημακοπούλου: Η κοινωνία θα ζήσει στο πετσί της τις συνέπεις από το Μνημόνιο

Αποτελέσματα εκλογές - Ασημακοπούλου: Η κοινωνία θα ζήσει στο πετσί της τις συνέπεις από το Μνημόνιο

Ο κ. Τσίπρας ζήτησε από τον ελληνικό λαό μια δεύτερη ευκαιρία με συγκεκριμένους όρους και του την έδωσε απολύτως καθαρά, έχει 155 βουλευτές, σχολίασε η βουλευτής της ΝΔ, Μισέλ Ασημακοπούλου.

Μιλώντας στο Μega είπε ότι έχω υπάρξει βουλευτής σε κυβέρνηση που ισχνή πλειοψηφία που έπρεπε να ψηφίσει μεσοπρόθεσμα και δύσκολα μέτρα. Δεν είναι εύκολο πράγμα, επισήμανε αναφερόμενη στους εφαρμοστικούς νόμους που όπως είπε θα κάνουν την κοινωνία να ζήσει στο πετσί της τις συνέπεις από το μνημόνιο.

Για την εκλογική απόδοση της ΝΔ σημείωσε ότι την περασμένη φορά πήραμε 28%, αυτή τη φορά πάλι πήραμε πάλι 28%, βέβαια αυτή τη φορά πήραμε πολύ λιγότερους σε απόλυτο αριθμό ψηφοφόρους. Άρα πρέπει νομίζω να κοιτάξουμε και εμείς την στρατηγική μας.

Ενώ για τον κ. Μεϊμαράκη είπε πως έκανε έναν πάρα πολύ έντιμο και καθαρό αγώνα, δεν υποσχέθηκε, δεν λαϊκισε και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να ανεβάσουμε ποσοστά από εκεί που μας είχαν οι δημοσκοπήσεις, στον βαθμό που πλέον έχουν αξία οι δημοσκοπήσεις μετά από το δημοψήφισμα.

Σχετικές ειδήσεις