ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συγχαρητήρια επιστολή Προέδρου ΣΕΒΚ στον Τσίπρα

Συγχαρητήρια επιστολή Προέδρου ΣΕΒΚ στον Τσίπρα

Την ανάγκη λήψης μέτρων για την τόνωση της ελληνικής παραγωγής επισημαίνει ο Ελευθέριος Κούρταλης, Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων Κλωστοϋφαντουργών (ΣΕΒΚ) σε συγχαρητήρια επιστολή που απέστειλε σήμερα στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Α.Τσίπρα, αναφορικά με το εκλογικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικότερα στη συγχαρητήρια επιστολή του κ. Κούρταλη στον Αλέξη Τσίπρα, Πρόεδρο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνεται:

«Τα πιο θερμά και ειλικρινή μου συγχαρητήρια για την μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ που φέρνει την δική σας προσωπική σφραγίδα και είναι η δικαίωση μιας μεγάλης προσπάθειας για την εκπλήρωση των προσδοκιών του ελληνικού λαού και της ελπίδας του για ανάταξη της οικονομίας, με την συνέχιση του κυβερνητικού σας έργου για την ανασυγκρότηση του Κράτους.
Σήμερα ξεκινάμε πάλι από το μηδέν και είναι η τελευταία ευκαιρία για να παρθούν οι σωστές αποφάσεις για να ξεκινήσει η ανάκαμψη της οικονομίας και να βγούμε το συντομότερο δυνατό από την κρίση.

Ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι η νέα κυβέρνηση θα εργαστεί με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα και θα πάρει τις σωστές αποφάσεις, τα απαραίτητα μέτρα και τις στοχευμένες μεταρρυθμίσεις για την επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας και ειδικότερα για την τόνωση της βιομηχανικής παραγωγής, δίνοντας τις ουσιαστικές λύσεις με την δημιουργία ενός σχεδίου παραγωγικής αναδιάρθρωσης της χώρας μας.

Πιστεύουμε στη θέσπιση ενός εθνικού προγράμματος που θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για μια συνολική αναδιοργάνωση και αναβάθμιση του κράτους, ώστε η χώρα μας να καταστεί ένα ισάξιο και κανονικό ευρωπαϊκό κράτος, συμμετέχοντας με αξιοπρέπεια στους κόλπους της ΕΕ.

Τέλος, ο παραδοσιακά μεγάλος παραγωγικός και εξαγωγικός κλάδος της ελληνικής κλωστοϋφαντουργίας, που ήταν για πολλές δεκαετίες η ατμομηχανή της οικονομικής ανάπτυξης της χώρας, μπορεί να παίξει σήμερα σημαντικό ρόλο στη μεγάλη προσπάθεια για την τόνωση της παραγωγικής οικονομίας, της μεταποιητικής βιομηχανίας της χώρας μας και την μείωση της ανεργίας».

Σχετικές ειδήσεις