ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κακλαμάνης: Μέσα σε δύο μήνες η ΝΔ θα έχει νέο πρόεδρο

Κακλαμάνης: Μέσα σε δύο μήνες η ΝΔ θα έχει νέο πρόεδρο

Για τις εξελίξεις στο κόμμα του και την απόφαση του Ευάγγελου Μεϊμαράκη να επισπευσθούν οι διαδικασίες για την εκλογή Προέδρου της ΝΔ, μίλησε σήμερα, Τρίτη (22/09/2015) ο βουλευτής Νικήτας Κακλαμάνης.

Ο κ. Νικήτας Κακλαμάνης θύμισε ότι είχε ήδη ληφθεί μια απόφαση να κινηθούν οι διαδικασίες αλλά είχαν αναστείλει τα πάντα ενόψει εκλογών.

«Είχαμε πει ότι απώτερο όριο ήταν ο Μάρτιος. Τώρα επισπεύδονται οι εκλογές. Δεν χρειάζεται να περιμένουμε. Κι εγώ που μίλησα χθες με τον κ. Μεϊμαράκη, του εισηγήθηκα να επισπευσθούν οι διαδικασίες. Νομίζω ότι μέσα στην εβδομάδα θα αποφασίσουμε την ακριβή ημερομηνία. Αν είχε γίνει αυτό άμεσα τον Ιανουάριο θα ήταν ακόμα καλύτερα αλλά θα γίνει συντομότερα από τον Μάρτιο» είπε σε συνέντευξή του στα Παραπολιτικά Fm.

Την ίδια στιγμή εκτίμησε ότι σε δύο μήνες η Νέα Δημοκρατία θα έχει νέο πρόεδρο, ενώ ερωτηθείς για τη μάχη Καραμανλικών - Μητσοτακικών απάντησε ότι αυτό έχει ξεπεραστεί.

Στο ερώτημα πώς θα ήθελε τον αρχηγό της ΝΔ είπε:

«Αν γινόταν η πλήρης ανατροπή θα ήταν πρωτιά σε παγκόσμιο επίπεδο. Κάναμε όμως ανασυγκρότηση. Το σημαντικότερο είναι η ανανέωση του πολιτικού λόγου. Να γίνουν νέες εγγραφές με ανθρώπους της οικονομίας και της αγοράς και της κοινωνίας. Πήρε άριστα ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης σε όλες τις κινήσεις του σε θεσμικό επίπεδο».

Σχετικές ειδήσεις