ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυρ. Μητσοτάκης: Ρωτήστε τη Ντόρα αν θα με στηρίξει

Κυρ. Μητσοτάκης: Ρωτήστε τη Ντόρα αν θα με στηρίξει

Για την απόφασή του να διεκδικήσει την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, τη σχέση του με την Ντόρα Μπακογιάννη και το βάρος του ονόματός του μίλησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ερωτηθείς μιλώντας στο Mega εάν η αδελφή του Ντόρα Μπακογιάννη θα στηρίξει την υποψηφιότητά του, παρέπεμψε στην ίδια για να δώσει την απάντηση και αρκέστηκε να πει: "Με την Ντόρα Μπακογιάννη έχουμε πάρα πολύ στενή προσωπική σχέση, δεν συμφωνούμε σε όλα πολιτικά".

Κληθείς να σχολιάσει τις πληροφορίες ότι στο πλαίσιο μιας χθεσινής συζήτησης η Ντ. Μπακογιάννη είπε δεν θα είναι υποψήφια και άφησε να εννοηθεί ότι θα στηρίξει τον κ. Μεϊμαράκη, ο Κυριάκος Μησοτάκης απάντησε πως ο ίδιος δεν θα μετατρέψει "τις όποιες οικογενειακές διαφωνίες σε δημόσια αντιπαράθεση", εκφράζοντας την εκτίμηση πως εάν η κ. Μπακογιάννη ερωτηθεί "θα μπορεί να αιτιολογήσει την επιλογή της".

Ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε πως θέτει υποψηφιότητα επειδή θεωρεί πως πρέπει να αλλάξουν πάρα πολλά στη Νέα Δημοκρατία και επειδή πιστεύει πως έχει το σχέδιο και τη θέληση να τα πραγματοποιήσει, ενώ απαντώντας στα σχόλια κάποιων περί σπουδής του να ανακοινώσει τις προθέσεις του, είπε πως από τη στιγμή που ο κ. Μεϊμαράκης άνοιξε τη διαδικασία, δεν βλέπει "κανέναν λογο γιατί πρέπει να καθυστερήσει η ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων".

Σχετικές ειδήσεις