ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ποτάμι: Υποσχέσεις Τσίπρα χωρίς συγκεκριμένο στόχο

Ποτάμι: Υποσχέσεις Τσίπρα χωρίς συγκεκριμένο στόχο

Με την παροιμία «τα πολλά λόγια είναι φτώχεια» σχολιάζει το Ποτάμι την ομιλία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στην πρώτη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου.

«Αυτή ήταν η σκέψη όσων είχαν το κουράγιο και τον χρόνο να παρακολουθήσουν την ομιλία του κ. Τσίπρα στους υπουργούς του» αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση το Γραφείο Τύπου του κόμματος.

Επισημαίνει δε, ότι ο κ. Τσίπρας έδωσε «υποσχέσεις για αποτελέσματα χωρίς κανένα συγκεκριμένο στόχο και υποσχέσεις για μεταρρυθμίσεις, χωρίς μεταρρυθμίσεις.

Ανέξοδες, δηλαδή, υποσχέσεις μαζί με διαβεβαιώσεις για... αξιοπρέπεια. Καμιά κουβέντα για τους άνεργους, τους νέους που θα φύγουν έξω, τους ελεύθερους επαγγελματίες που θα πληρώσουν φόρο ακόμη και με μηδενικό εισόδημα, για τους ανθρώπους που χάνουν τη δουλειά τους λόγω της ευφυούς ιδέας Τσίπρα για capital controls.

Το πιο αστείο ήταν η προειδοποίησή του προς τους υπουργούς του ότι θα κριθούν εντός εξαμήνου. Μιλάμε για τους ίδιους κατά κανόνα υπουργούς που δεν έκαναν τίποτα για επτά μήνες και ελλείψει άλλων προσώπων ανέλαβαν απλώς να ξαναζεστάνουν τις καρέκλες τους».

Σχετικές ειδήσεις