ΚΟΜΜΑΤΑ

Χρυσοβελώνη: Ο λαός όρισε τους ΑΝΕΛ εγγυητές της σταθερότητας

Χρυσοβελώνη: Ο λαός όρισε τους ΑΝΕΛ εγγυητές της σταθερότητας

Τη θέση ότι ο ελληνικός λαός με την ψήφο του στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου όρισε τους ΑΝΕΛ «ως εγγυητές για τη διακυβέρνηση, για την ομαλότητα και την πρόοδο του τόπου» εξέφρασε η εκπρόσωπος του κόμματος, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Η κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη σε άρθρο της στην «Κυριακάτικη Kontra News», επισημαίνει ότι «η λυσσαλέα επίθεση του διαπλεκόμενου κατεστημένου στους ΑΝΕΛ και προσωπικά στον Πάνο Καμμένο δεν πέτυχε τον στόχο της, που δεν ήταν άλλος από το να μας βγάλουν εκτός του πολιτικού χάρτη και να μας φιμώσουν».

Την ίδια στιγμή, αναφέρει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ, παραμερίζοντας τη διαφορετική πολιτική και ιδεολογική τους καταγωγή, έκαναν πραγματικότητα την εθνική συμφιλίωση, εξάρει την βασισμένη στην ειλικρίνεια, την εμπιστοσύνη και την αμοιβαιότητα, προηγούμενη 7μηνη συνεργασία των δύο κομμάτων στην κυβέρνηση και προσθέτει «είμαστε είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε τη χαριστική βολή στο φθαρμένο πολιτικό σύστημα που οδήγησε την Ελλάδα στην χρεοκοπία».

«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε ένα δημοκρατικό κίνημα το οποίο είναι στο χώρο του κέντρου, με ανθρώπους και από την κεντροδεξιά και από την κεντροαριστερά, που από τη θέση του συμπολιτευόμενου εταίρου πρωτοστατούμε στην εμπέδωση μιας πλατιάς κοινωνικής και πολιτικής συμμαχίας» λέει, μεταξύ άλλων, η κ. Χρυσοβελώνη.

Την ίδια στιγμή, διατηρεί στην επικαιρότητα το ζήτημα των δημοσκοπήσεων, τονίζοντας ότι «και σ' αυτές τις εκλογές διαψεύσαμε τις δήθεν επιστημονικές μετρήσεις των δημοσκόπων. Ο εταιρείες δημοσκοπήσεων στη συντριπτική πλειοψηφία τους δεν έπεσαν απλώς έξω στις «προβλέψεις» τους σχετικά με το ποσοστό των ΑΝΕΛ».

«Είναι κυρίαρχη», συνεχίζει η κ. Χρυσοβελώνη «η εντύπωση ότι επιχείρησαν να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη σε βάρος των ΑΝΕΛ. Δίνοντας χαμηλά ποσοστά κάτω από το όριο του 3%, απέτρεπαν στους ψηφοφόρους να μας ψηφίσουν. Και η στάση τους αυτή ενέχεται για δόλο. Το πλέον τρανταχτό παράδειγμα συνιστούν οι μετρήσεις του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, που ένα 24ωρο πριν ανοίξουν οι κάλπες έδιναν στους ΑΝΕΛ ποσοστό μόλις 1,7%!! Εδώ πρόκειται για συνειδητή παραπλάνηση που υπηρετεί καθαρά πολιτικές και κομματικές σκοπιμότητες. Οι εταιρείες δημοσκοπήσεων υποχρεούνται και οφείλουν να δώσουν εξηγήσεις για τις δήθεν επιστημονικές μεθόδους που χρησιμοποιούν».

Η κ. Χρυσοβελώνη καταλήγει ευχαριστώντας τους Έλληνες και τις Ελληνίδες για την στήριξή τους στους ΑΝΕΛ, τα στελέχη του κόμματος για τον ανυστερόβουλο και σκληρό αγώνα που έδωσαν, ευχαριστώντας ιδιαίτερα τους πολίτες της Μαγνησίας που τίμησαν με την ψήφο τους το κόμμα, και υπογραμμίζοντας «αξίζει πάντως όλοι οι Έλληνες, ανεξάρτητα από πολιτική και ιδεολογική τοποθέτηση, να συνταχθούν μαζί μας στον αγώνα για να βγούμε επιτέλους από τα μνημόνια και να διασφαλίσουμε την κοινωνική δικαιοσύνη».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων