ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ: Αποκαλύπτεται η πολιτική απάτη Τσίπρα

ΝΔ: Αποκαλύπτεται η πολιτική απάτη Τσίπρα

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και προσωπικά στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία σχολιάζοντας τις περικοπές των συντάξεων.

«Η πολιτική απάτη αποκαλύπτεται. Ό,τι λέγαμε προεκλογικά επιβεβαιώνεται στο ακέραιο. Ο κ. Τσίπρας βιάστηκε να κάνει εκλογές γιατί προετοίμαζε την πιο άγρια φοροκαταιγίδα που γνώρισε ο Τόπος. Αλλά και την πιο βίαιη επίθεση στις συντάξεις» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το κόμμα.

Την ίδια στιγμή, η ΝΔ κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι ανακηρύσσει πλούσιους όσους παίρνουν σύνταξη 1.000 και μισθό 1.500 ευρώ και πως εξοντώνει τα μεσαία και χτυπά αδίστακτα ακόμη και τα χαμηλότερα εισοδηματικά στρώματα.

«Ήδη, μετά τις πρόσφατες οριζόντιες μειώσεις των κύριων και επικουρικών συντάξεων κατά 2% και 6% αντίστοιχα, εξαγγέλλονται από τον αρμόδιο υπουργό, σε αντίθεση με τις προεκλογικές δεσμεύσεις Τσίπρα, νέες δραματικές μειώσεις» αναφέρει, μεταξύ άλλων, συμπληρώνοντας: «Ταυτόχρονα αρχίζει η είσπραξη του ΕΝΦΙΑ που θα καταργείτο, ξεκινά η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά, ενώ συνεχίζεται η εμμονή της κυβέρνησης στην επιβολή ΦΠΑ 23% στην εκπαίδευση, στην αύξηση των φόρων στους αγρότες, των τελών κυκλοφορίας, των φορολογικών συντελεστών, αλλά και στην κατάργηση φοροαπαλλαγών».

Σύμφωνα με τη Νέα Δημοκρατία «οι μάσκες έπεσαν και ο λογαριασμός της διακυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου γονατίζει τους Έλληνες».

Σχετικές ειδήσεις