ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τασούλας: Η ΝΔ χρειάζεται έναν πρόεδρο πραγματιστή και λιγότερο φιγουρατζή

Τασούλας: Η ΝΔ χρειάζεται έναν πρόεδρο πραγματιστή και λιγότερο φιγουρατζή

«Αισθάνομαι ότι αυτό που λείπει από τη Νέα Δημοκρατία άρα και από τη χώρα είναι ένας πρόεδρος που θα είναι περισσότερο πραγματιστής, λιγότερο φιγουρατζής, λιγότερο υποτελής στην επικοινωνιακή επίδοση, προς Θεού όχι αντί-Τσίπρας, και κυρίως ένας άνθρωπος που θα εγγυάται την ενότητα του κόμματος, πάνω στην οποία ως θεμέλιο θα ανθίσει κάθε άλλη θετική παράμετρος, που χρειάζεται να ανθίσει στη ΝΔ, όπως είναι η ανανέωση, η διεύρυνση του ακροατηρίου, η πειστικότητα, η σοβαρότητα, η συνέπεια.»

Αυτό, τόνισε μεταξύ άλλων, μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή ο βουλευτής του κόμματος, Κώστας Τασούλας, απαντώντας σε ερώτηση για το προφίλ που κατά την γνώμη του πρέπει να έχει ο νέος προέδρος της ΝΔ.

«Η βάση για όλα αυτά είναι η ενότητα. Αν δεν υπάρχει αυτή η βάση, όλα τ΄άλλα δεν θα έχουν υπέδαφος να ανθίσουν. Κάπως έτσι τον φαντάζομαι και πιστεύω ότι θα υπάρχει μια τέτοια λύση που θα διευκολύνει τη χώρα και τη ΝΔ» επεσήμανε ο κ.Τασούλας.

Στο ερώτημα αν υπάρχει ένας συγκεκριμένος υποψήφιος που ταιριάζει με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, ο ίδιος είπε, μεταξύ άλλων: «Περισσότερο ταιριάζει ο κ. Μεϊμαράκης σε αυτά τα χαρακτηριστικά».

Σχετικές ειδήσεις