ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Ποτάμι: Ο πρωθυπουργός μιλάει σαν να μην κυβέρνησε το προηγούμενο οκτάμηνο

Το Ποτάμι: Ο πρωθυπουργός μιλάει σαν να μην κυβέρνησε το προηγούμενο οκτάμηνο

Απαράλλακτες και γενικόλογες από τον περασμένο Ιανουάριο είναι οι περισσότερες από τις υποσχέσεις που έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας, υποστηρίζει το Ποτάμι με αφορμή τις προγραμματικές δηλώσεις του πρωθυπουργού – τον οποίο μάλιστα παρομοίωσε με τον πρωταγωνιστή της ταινίας «η μέρα της Μαρμότας».

Το Ποτάμι κατηγορεί τον κ. Τσίπρα ότι μίλησε «σαν να μην κυβέρνησε εκείνος το τελευταίο οκτάμηνο και σαν να μην έχει αντιληφθεί ότι το τρίτο μνημόνιο και η νέα φοροεπιδρομή είναι το αποτέλεσμα των δικών του καταστροφικών επιλογών που έκλεισαν τις τράπεζες με ανυπολόγιστες ακόμη συνέπειες».

Επικρίνει ακόμη τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση αναφέροντας ότι «απεδείχθη πως ακόμη και τώρα δεν αντιλαμβάνεται πως ο μόνος τρόπος ανάκαμψης της οικονομίας είναι να υπάρξει φοροελάφρυνση των παραγωγικών ανθρώπων και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που αποδεδειγμένα πια δεν μπορούν να συντηρήσουν ένα προβληματικό κομματικό κράτος για την αναδιάρθρωση του οποίου ακούσαμε και πάλι μόνον ευχολόγια και καμία συγκεκριμένη πρόταση».

Σχετικές ειδήσεις