ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στήριξη στον Μεϊμαράκη από τον Κουκοδήμο

Στήριξη στον Μεϊμαράκη από τον Κουκοδήμο

Ο κόσμος είναι ψιλοαδιάφορος περιμένει απαντήσεις για τη φορολογία και τον ΕΝΦΙΑ, δεν ασχολείται με τα εσωκομματικά της ΝΔ ή άλλων κομμάτων σχολιάζειο βουλευτής Πιερίας της ΝΔ, Κώστας Κουκοδήμος.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης κατέθεσε υποψηφιότητα, γιατί θέλει να σταθεροποιήσει την κατάσταση στα εσωκομματικά της ΝΔ, να κάνει την αντιπολίτευση, που χρειάζεται -και ξέρει- να κάνει και την κατάλληλη στιγμή θα παραιτηθεί, όπως παραιτήθηκε ο Αντώνης Σαμαράς και θα πει τώρα ξεκινάει η διαδικασία, επειδή έχει ομαλοποιηθεί η κατάσταση, είπε μιλώντας στο ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ 104,9 ο βουλευτής της Πιερίας της ΝΔ, Κώστας Κουκοδήμος, εκτιμώντας ότι αυτός είναι ο σκοπός του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, να είναι μεταβατικός και εγγυητής και γι' αυτό τον στηρίζω.

Ο κ.Κουκοδήμος εξέφρασε τη δυσφορία του για τον μακρύ χρόνο της εσωκομματικής προεκλογικής περιόδου, λέγοντας, ότι αυτό θα αδυνατίσει τη θέση του κόμματος μέσα κι έξω από τη Βουλή, ενώ εξέφρασε την ανησυχία του για την αντιπαράθεση μεταξύ των υποψηφίων.

Φάνηκε από το καλημέρα, σχετικά με την αντίδραση στην υποψηφιότητα Τζιτζικώστα, ξεκίνησε κόντρα, που θα εξελιχθεί και θα έχει άσχημη κατάληξη, γιατί θα βγουν σπαθιά, μαχαίρια πιστόλια, είπε, ενώ προσέθεσε ότι δεν θα μείνει χρόνος για μας τους βουλευτές να μιλήσουμε, γιατί θα καταναλώσουν τον χρόνο οι τρεις υποψήφιοι που είναι βουλευτές, για να κάνουν επίδειξη δυνάμεως.

Πάντως, εξέφρασε την άποψη, ότι η διάσταση απόψεων δεν έχει περάσει στη βάση, γιατί ο κόσμος είναι ψιλοαδιάφορος περιμένει απαντήσεις για τη φορολογία και τον ΕΝΦΙΑ, δεν ασχολείται με τα εσωκομματικά της ΝΔ ή άλλων κομμάτων.

Σχετικές ειδήσεις