Για διγλωσσία και υποκρισία κατηγορεί τον Τσίπρα το ΠΑΣΟΚ

Newsroom Newsroom

Για διγλωσσία και υποκρισία κατηγορεί τον Τσίπρα το ΠΑΣΟΚ

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε σήμερα, Σάββατο (10/10/2015) το ΠΑΣΟΚ, σχολιάζοντας την ομιλία του πρωθυπουργού στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Το ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε τον πρωθυπουργό για διγλωσσία και υποκρισία.

«Στην προηγούμενη κυβέρνηση είχαμε τον Τσίπρα εσωτερικού και τον Τσίπρα εξωτερικού. Και είδαμε τις συνέπειες. Σήμερα στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ είδαμε τον Τσίπρα του αριστερού λόγου και της δεξιάς πράξης» αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.

Σημειώνει δε πως «εξορκίζουν την εξάρτηση αυτοί που παραδόθηκαν άνευ όρων στο χειρότερο μνημόνιο και συμφώνησαν με την πιο σκληρή επιτροπεία».

«Μιλούν δήθεν για ανάπτυξη αυτοί που μας επιστρέφουν στην ύφεση, που διογκώνουν την ανεργία. Μιλούν δήθεν για κοινωνική πολιτική, την ώρα που μεθοδεύουν με το ΔΝΤ την περικοπή των συντάξεων, την ώρα που έρχεται η φόρο-καταιγίδα. Μιλούν δήθεν για ευαισθησία αυτοί που ξεκινούν τις κατασχέσεις από μισθούς και συντάξεις. Που εγκατέλειψαν τους αγρότες, τους μικρομεσαίους, τους συνταξιούχους. Μιλούν για «κόμμα εκτός κράτους», ακριβώς την ώρα που κάνουν έφοδο «κατάληψης» της κρατικής εξουσίας.
Μιλούν για αριστερά, την ώρα που συνεργάζονται με τους ακροδεξιούς ΑΝΕΛ» τονίζει η ανακοίνωση.

Κλείνοντας σημειώνεται πως «τα λόγια όμως πετούν και φεύγουν. Οι πράξεις που θίγουν τον πολίτη μένουν. Και η ώρα της αποκάλυψης έρχεται...».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
DPG NETWORK
ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2020 Newsbomb.gr - All rights reserved