ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Θα καταψηφίσουμε τη φοροκαταιγίδα

ΠΑΣΟΚ: Θα καταψηφίσουμε τη φοροκαταιγίδα

Επίθεση στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ εξαπολύει το ΠΑΣΟΚ με αφορμή το πολυνομοσχέδιο, ξεκαθαρίζοντας πως θα καταψηφίσει τη φοροκαταιγίδα.

Το ΠΑΣΟΚ κατηγορεί την κυβέρνηση ότι με τηλεγραφικές διαδικασίες, που στερούν κάθε δυνατότητα συζήτησης με την κοινωνία και τους φορείς της, προχωρεί στην κατάθεση νέου πακέτου διατάξεων, που προκύπτουν από το 3ο Μνημόνιο».

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση το κόμμα, το ΠΑΣΟΚ θα δώσει μάχη στη Βουλή, ώστε να υπάρξει ουσιαστικός διάλογος με την συμμετοχή των φορέων και να υπάρξουν αλλαγές και βελτιώσεις, όπου αυτό απαιτείται.

«Για τις διατάξεις του νομοσχεδίου θα τοποθετηθούμε αναλυτικά και κατ’ άρθρον.

Όμως είναι απόλυτα σαφές –όπως ήδη έχουμε δηλώσει- ότι θα καταψηφίσουμε ό,τι αφορά την νέα φόροκαταιγίδα, που σταδιακά φέρνει η κυβέρνηση, αλλά και τις ασφαλιστικές διατάξεις, που περιλαμβάνουν νέες επιβαρύνσεις για μισθωτούς και συνταξιούχους» αναφέρει το ΠΑΣΟΚ.

|Επίσης θα καταψηφίσουμε τις διατάξεις ντροπής, με τις οποίες η κυβέρνηση παίρνει πίσω ευνοϊκές για ασφαλισμένους και οφειλέτες, δικές της ρυθμίσεις, κατόπιν εντολής της τρόικας (νυν κουαρτέτου). Ρυθμίσεις, τις οποίες η ελληνική Βουλή ψήφισε με μεγάλη πλειοψηφία, πριν λίγο χρονικό διάστημα.

Φυσικά θα στηρίξουμε διατάξεις για την πάταξη της φοροδιαφυγής, παρεμβαίνοντας με βελτιωτικές προτάσεις» καταλήγει το κόμμα.

Σχετικές ειδήσεις