ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεδριάζει η ΚΟ της ΝΔ – Κοινή δήλωση των 4 υποψηφίων

Συνεδριάζει η ΚΟ της ΝΔ – Κοινή δήλωση των 4 υποψηφίων

Σε κλίμα εσωστρέφειας και καχυποψίας πραγματοποιείται η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ.

Η συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας διεξάγεται ενόψει της ψήφισης του πρώτου πακέτου προαπαιτούμενων αλλά και στον απόηχο όσων συνέβησαν χθες στην «εκρηκτική» συνεδρίαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής.

Οι τέσσερις υποψήφιοι μετά από πρωτοβουλία του Αδωνι Γεώργιάδη συναντήθηκαν στην βουλή πριν από την συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας και τόνισαν πως εκείνο που προέχει είναι η ενότητα του κόμματος.

«Ενόψει της εκλογικής διαδικασίας της 22ας Νοεμβρίου, οι τέσσερις υποψήφιοι για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, συναντηθήκαμε και στέλνουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα ενότητας της Παράταξης, διαφάνειας της διαδικασίας και πιστής τήρησης του Καταστατικού. Αντίπαλος μας είναι μόνο ο κ. Τσίπρας, η κυβέρνησή του και τα προβλήματα του τόπου» αναφέρει χαρακτηριστικά με κοινή τους δήλωση οι τέσσερις υποψήφιοι.

Παπαμιμίκος: Ψυχραιμία

Να επικρατήσει επιτέλους η ενότητα και η ψυχραιμία «για το καλό της παράταξης» ζητεί με δήλωσή του ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Παπαμιμίκος, αναφερόμενος στις εσωκομματικές διαδικασίες για την ανάδειξη του προέδρου του κόμματος.

«Χαίρομαι ειλικρινά που οι συνεργάτες του κ. Ευάγγελλου Μεϊμαράκη διέψευσαν επισήμως σχόλια και δημοσιεύματα, που άφηναν υπονοούμενα για "μαϊμουδιές" και "οικονομικό όφελος" κατά τη διαδικασία επιλογής της εταιρείας, που θα αναλάβει την διεξαγωγή των εκλογών», σημειώνει σε δήλωσή του ο κ. Παπαμιμίκος.

Όπως εξηγεί, από την πρώτη στιγμή, οι διαδικασίες ήταν απόλυτα διαφανείς και δεν αφορούσαν την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή.

«Κάτι που επιβεβαίωσε και η σχετική γνωμοδότηση του Νομικού Συμβούλου της Νέας Δημοκρατίας», επισημαίνει ο γραμματέας της Π.Ε. της Ν.Δ.

Σχετικές ειδήσεις