ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεννηματά: Ο «Τσε Γκεβάρα» Τσίπρας κατέβασε γρήγορα τη σημαία της επανάστασης

Γεννηματά: Ο «Τσε Γκεβάρα» Τσίπρας κατέβασε γρήγορα τη σημαία της επανάστασης

Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και προσωπικά στον πρωθυπουργό,Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε σήμερα, Κυριακή (18/10/2015) η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά.

Η κ. Φώφη Γεννηματά κατά την ομιλία της στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος έκανε λόγο για το τρίτο και σκληρότερο μνημόνιο του «Τσε Γκεβάρα» Τσίπρα, όπως χαρακτηριστικά τον αποκάλεσε. Παράλληλα, τόνισε πως το ΠΑΣΟΚ «δεν θα γίνει δεκανίκι και εφεδρεία κανενός, ούτε της ΝΔ, ούτε του ΣΥΡΙΖΑ».

«Είμαστε δύναμη μάχης, αλλά παραμένουμε και δύναμη ευθύνης. Δεν επιδιώκουμε συγκρούσεις, είμαστε υπέρ του διαλόγου και θα παλέψουμε για μια νέα αρχή, για την ανάπτυξη», σημείωσε η Φ. Γεννηματά.

Σύμφωνα με την ίδια, το τρίτο και πιο σκληρό μνημόνιο, όπως χαρακτηριστικά είπε, δεν ήταν αποτέλεσμα κάποιας θεομηνίας, «αλλά καρπός τυχοδιοκτικών πολιτικών», κατηγορώντας την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για «συστηματική ασυνέπεια».

Παράλληλα, μίλησε για διάλυση της οικονομίας και του κοινωνικού ιστού, επισημαίνοντας ότι με την κυβερνητική πολιτική της εξοντωτικής υπερφορολόγησης, όχι μόνο δεν δημιουργούνται συνθήκες ανάπτυξης, αλλά θίγονται οι πιο αδύναμοι.

«Αν πράγματι θέλουν διαφάνεια και πάταξη της διαπλοκής, εμείς θα είμαστε οι πρώτοι που θα στηρίξουμε» σημείωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Σχετικές ειδήσεις